reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - nie ale muszę zerknąć coby stwierdzić czego brakuje
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zapomniałam zerknąć ale.... czy Wasze Maluchy też mają takie zużycie szczoteczek do zębów.... ?!?
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
U Nas zębów 18. ale wczoraj zauważyłam, że wychodzą 2 górne 5ki, więc mamy już pomału komplet. Co do mycia, to u Nas szał na mycie, ale pasta nie wypluwana, tylko ochoczo zjadana i nie da się Tymka przekonać, żeby wypluł. Tymek dostał od chrzestnej na święta szczoteczkę elektryczną i nią myjemy, Czy to nie za wcześnie na taką??
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja tak naprawdę powinnam wymieniać raz z tygodniu, nie wiem co Młoda robi ale po kilku użyciach włosy są jak sterczące wąsy.... Zaczęłam się rozglądać na Allegro aby gdzieś kupić większą ilość markowych szczoteczek taniej - nie za 8-9 zł a może za 5-6.
traschka
Mama Marysi
u nas Marysia też uwielbia myć zęby, tylko zwykle jest mały problem - chce je myć SAMA... a ja nie do końca wierzę żeby je porządnie wyszczotkowała. Ostatnio udało nam sie osiągnąć kompromis - najpierw myje sama a potem ja, albo Marcin. Z tym, że na pewno nie trwa to przepisowych 3 minut, minuta max. A jak u was? Myślałam o kupnie takiego budzika nastawianego na kilka minut i powoli zwiększać czas na mycie.
Szczoteczki wytrzymują normalnie. Zmieniam bardziej ze względu na to, że wiem że ma ją już długo. Generanie wyglądają nieźle.
Szczoteczki wytrzymują normalnie. Zmieniam bardziej ze względu na to, że wiem że ma ją już długo. Generanie wyglądają nieźle.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka - Młoda oczywiście, że sama, musiałabym mieć drugą szczoteczkę... Mamy klepsydrę na 3 min. i Krysia się jej domaga. Ale najlepiej nam wspólne mycie idzie
Kati83 - Ziajki też mamy, ale teraz najbardziej na topie Chicco - truskawkowa i malionowa.
Kati83 - Ziajki też mamy, ale teraz najbardziej na topie Chicco - truskawkowa i malionowa.
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
No to mamy 19 zębów. Brakuje tylko górnej Tymka lewej 5ki :-)
Podziel się: