reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwsze wakacje...

jestem jestem..............dzisiaj w nocy o 4:50 mielismy wylot z momastiru do wawy....wiec cala noc z bani.........transfer z hotelu na lotnisko o 1 ...jestem padnieta na ryjek................jutro postaram sie wkleic fotki jak tylko zgramy i napisze co i jak.....................w dwoch slowach BYŁO SUPER

reklama
Smarcik super ze ulop udany tylko szkoda ze juz po co ;-) czekamy na foteczki :-)
Lastrada fajna z was rodzinka :-)

a my jak zwykle na urlop do polski jedziemy, M ma 3 tygodnie wolnego ale moze ja z malym pojade wczesniej i bede dluzej :-) nad morze mi sie marzy pojechac ale chyba w tym roku nie da rady, ale moze zrobimy sobie wypad na weekend w gory moze do Zakopanego albo Krynicy zobaczymy :tak:

w skrocie ...hotel super czysciutko........basenik dla maluszkow.....hotel mial wydzielona wlasna plaze +obsluge wiec za 2 dinary dziennie za parasolki i lezaki obsluga latala przy nas przez caly dzien i nie mial wstepu zaden nagabywacz ( co w tunezji jest na porzadku dziennym i troszke meczy szczegolnie w medinach).......bardzo duzo dzieci............jedzenie rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cieplutkie i fajnie podane......ilosci nie do przejedzenia.................obsluga mila i uprzejma...........przy przyjezdzie dostalismy dwie pary kluczy i moglismy sobie wybrac pokoj........co nas milo zaskoczylo..fakt ze przy meldowanie pan zagarnal z paszportu kilka dolarow ale do kocna pobytu zylismy jak lordy............... najwazniejsze cieplutko!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykupilismy kilka wycieczek fakultatywnych - miedzy innymi m pojechal na dwa dni na sahare........do tunisu..... ja sobie darowal dalsze wypady ze wzgledu na upal........ oczywiscie wielblady zaliczone......... co do podrozy to w tamta stone w samolocie masakra myslalam ze wyjde z siebie i rozszaroie moje dziecie.....byl nie do zniesienia:no:...juz na poczatku mielismy opoznienie prawie dwie godziny.....wiec to co sie dzialo w samolocie mozecie sobie tylko dopisac..............w drodze powrotnej caly lot przesoany bo noc..................

ogolnie jestesmy bardzo zadowoleni

SMARCIK - achhhh ochhhh cudnie wygladacie i jakie piekne tło :cool2::-)
Ciesze sie ze wyjazd udany - a ta Sahara to chyba ta wycieczka na ktorej z M bylismy :tak:

reklama
Do góry