reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki naszych serduszek!

A tak było rok temu
ostatnie chwile u mamusi w brzuszku ( tata zarejestrował ostatni u \śmiech mamy przed porodem):-)
p1270013gc1.jpg

pierwsze chwile na tym świecie
p1270024gp3.jpg

pierwszy dzień w domku
p1310070ik8.jpg

reklama
Zuzia przeslicznie wygladala! super fotelik i zabawki :) czekamy na zdjecie tortu :) w koncu trzeba Cie pochwalic za trud!

wiec czas na wspominki:

slawne serduszko w serduszku
Image-FEDFD77FAFE611DB.jpg

na krotko przed. ledwo co zipie, zbieram sily.
Image-FEE1D0B4AFE611DB.jpg

i tyle go widzialam. moj maz zawsze mowi, ze mu to zdjecie przypomina zakonserwowanego wojtyle, brrrr.
Image-FEE1F1D3AFE611DB.jpg

po transporcie w uniklinik. ja w jednym szpitalu a on w dugim. a moj maz w wiecznej drodze.
Image-FEE223F9AFE611DB.jpg

szczesliwa mama. odwiedziny. jest 29.01.2006. wreszcie mozemy sie poznac...
Image-FEE23C5AAFE611DB.jpg

tata dumny, ze dotrzymal malemu slowa. obiecal mu, ze najpozniej w niedziele zobaczy mame.
Image-FEE251E9AFE611DB.jpg

kilka dni pozniej juz w domu
Image-FEE2A302AFE611DB.jpg

erni z ulicy sezamkowej na znak przyjazni polsko-niemieckiej
Image-FEE2B61BAFE611DB.jpg

zdania na temat kapielusika sa podzielone:baffled:
Image-5475E9AAAE3E11DB.jpg

ciasto bylo pycha choc kupne.
Image-54755A44AE3E11DB.jpg

po zakonczeniu koncertu na czesc choroby zabralismy sie za prezenty
Image-5476CF6EAE3E11DB.jpg

prezent od babci wandzi jest the best
Image-5477626CAE3E11DB.jpg

przecietna wieku gosci = 45 lat.....:szok:
Image-547A72C2AE3E11DB.jpg

co wy mi tu bedziecie chrzanic, ze kubek w kubek a puzzel w wycieta forme. ja mam swoja teorie na ten temat i wasze mnie mocno grzeja w plecy...
Image-547B4C92AE3E11DB.jpg

w tym tygodniu bedziemy imprezowac w przedszkolu z innymi dziecmi. to dopiero beda poprawiny. mama ma upiec misie i serduszka, a tata filmowac cala imprezke. damy znac:tak:

phto0007ai3.jpg

w kościółku byłem grzeczny, obok kolega Artur starszy o 3 dni - cały czas spał i nie było z kim porozrabiać :D
phto0018pu4.jpg

tort był pyszny (wypiek mojej ciocio-babci)
phto0025ls9.jpg

"trochę" się bałem tego zimnego ognia :-)

chodzik to prezent mikołajowy, na urodziny dostalem spacerówkę i kasę na moje konto :-D
phto0003uo0.jpg

a te 2 laski sprawiły, że średnia wieku gości była wyższa niż u Tośka nawet (moje prababcie)
phto0033wq1.jpg

Aga az sie lezka zakrecila, tyle musialas sie naczekac zeby przytulic synka; buzka dla Ciebie! Oski tez nie chcial czapeczek :) imprezka sie udala; a co do dziewczyn w mlodszym wieku, to poczekaj poczekaj, jeszcze sie nie opedzisz hihi

No Wojtek jaki elegant z muszka!!!!!!!!!!!ja na jego miejscu tez bym sie bala tego ognia :cool2: :nerd:
fajnie ze sie udaly urodzinki :tak:

ten wątek jest naprawde super!az sie nie moge doczekać kiedy ja tu fotki zamieszcze!!!!no ale jeszcze 9 dni poczekam :baffled:

Aga, wasza droga do pierwszego spotkania byla długa.wzruszyłam sie troche.aj,ale teraz juz masz dorosłego roczniaka, zdrowego, i to najwazniejsze!

Wojtek to wygląda jak mały prezes!!!!! super!muszka rewelacja!

reklama
A to nasze party urodzinkowe.
Ćwiczyliśmy zdmuchiwanie świeczki, ale nic z tego nie wyszło, Ignacemu dech zaparło i koniec. http://img01.picoodle.com/img/img01/7/2/9/f_DSC00032m_0e943aa.jpg

Z wrażenia włożyłem łapę w tort i tata musiał szubciutko oblizać mi paluszki
http://img01.picoodle.com/img/img01/7/2/9/f_DSC00034m_d22999f.jpg

Najlepsza impreza i tak była pod stołem

http://img01.picoodle.com/img/img01/7/2/9/f_DSC00058m_20fb3ce.jpg

http://img01.picoodle.com/img/img01/7/2/9/f_DSC00067m_38c8b96.jpg

Szkoda tylko, że nie wiedzieliśmy o tych zabawach "co pierwsze wezmę do rączki". Pozdrawiamy i zyczymy miłego oglądania

Do góry