reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki naszych serduszek!

aha zapomnialam - tort piekla mama a ja dekorowalam!
jescze dwa z urodzin i wspomnienia sprzed roku: zaraz po urodzeniu i pierwszy dzien w domku - Maia ma az 3 dni!

reklama
zarąbiste wasze imprezki, torty i roczniaki......heh my mamy balange za 2 dni...a patrzac na godzinke to jutro.......

Malvina
mała slicznie wygladała w tej sukience !!!
Oskar miała supre tort
Filipa usmiech mówi sam za siebie..podobało mu sie
jeden z gosci Kalinki wydaje mi sie bardzo znajomy:-)...ten z kamera w niebieskiej bluzce....(w końcu ja tez z Gdyni)
Vanessa , my te mamy taka swieczke hihi
Noe miałafajowych gosci, u michalinki same staruchy bedą :(
Maja
...no no w butelkę zaglądać hihi

Jesli zapomniałam o kims to przepraszam , ale własnie odkryłam ten watek:eek:...

Teraz nasza kolej....

Najpierw chwila wspomnień

pierwsze chwile razem....

47a09k9.jpg

z mamusia w domku

2hdr1ht.jpg

słoneczko na słoneczku....

2zzs5c7.jpg

czy znacie tego aniołka?????

3z0q4i9.jpg

urodzinki

zbieram prezenty

ten się najbardziej podoba.......

4bpl9hi.jpg

ale ja nie umiem dmuchać

2u91ems.jpg

a tego się zdmuchnąć nie da....

2ccphyo.jpg

kroimy tort

2ecq25f.jpg

ja i mój tort.......

2mxk5f7.jpg

i co ja robię tu..uuuuu...co ja tutaj robie.....

4i2pmj5.jpg

a wybrałam kieliszek...i dałam go mamię???...potem wzięła różaniec????

2wecpe0.jpg

Martka!

Michasia prześlicznie wyglądała. Super urodzinki!:-) Czyli co porzuci nałóg dla mamy i resztę życia spędzi na modlitwie. HIHIHIHI

A u nas przygotowania pełną parą. Uciekam do roboty.:-D

MArtka! Michaśka ślicznie wyglądała ( ty tez:tak: ), tort piękny,prezenty śliczna a najbardziej to chyba lubi ten samochod prawda?
kieliszek wybrała ale oddała,hihihihihi!

PAdiqq,czekamy potem ,jak juz odpoczniesz na raport!

Aga,a co tam u Was??????śnieg zasypał??;-)

Z babcią i moją siostrą w tle, w obowiązkowym przynajmniej na początku imprezy nakryciu głowy:-)
dsc01978yk8.jpg

dmuchanie świeczki , niestety tortu dobrze nie widać , a mama sie nad nim bardzo napracowała - to był motylek (ale ciocia też robiła zdjęcia i jak nam prześle to może wybiore jakieś lepsze)

dsc01982fj9.jpg

z dziadkiem
dsc01973xm0.jpg

na swoim nowym tronie

dsc01987xu2.jpg

reklama
z dziadkami i siostrą mojego męża dzierżąc w dłoni to co wybrała czyli..... szczoteczkę do zębów
dsc02007ei8.jpg

pierwsze co wzięła do rączki to był kieliszek :-)
potem na chwilkę wzięła nożyczki , po czym chwyciła szczoteczkę i nosiła ją dobre pół godziny
czyli w młodości poszaleje ,
będzie myślała o zawodzie fryzjerki ale skończy jako dentystka;-)

ale mam fajny pojazd , który w dodatku sprząta:tak:

dsc02036hm0.jpg

z moją siostrzenicą i swoją nową lalą- szmacianą Zuzią:-D

dsc01998hs7.jpg

Do góry