reklama
stysiapysia
Zaangażowana w BB
Hura !!! poczułam takie lekkie pływanie w moim brzuszku :-);-) no i teraz oczekuje następnego "pływania" ha ha to jest niesamowite
A
alka303
Gość
a moja córcia brzuch mi wypycha że ejst taki "raz na boku" raz spiczasty-smiesznie to wyglada i dziwne uczucie jak od srodka ktos tak szaleje!:-)
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
a ja wam powiem dziewczyny, ze wczoraj przeszlam sama siebie najpierw zjadlam cala puszke fileta z makreli w sosie pomidorowym, jeszcze dobrze nie skonczylam i poszlam po czekolade.. i tez zjadlam cala moj maz patrzyl na mnie z politowaniem w oczach, ze tak mieszam wszystko naraz.. ale powiem wam bylo warto:-) jak sie dzidzia rozbrykala, to wam mowie.. siedzielimy z mezem i cieszylismy sie jak male dzieci hi hi cochwila kopniaczek jeden za drugim.. taki pokaz to chyba pierwszy raz nam dzidzia dala:-) cochwila sie pokazywaly "wybrzuszenia" takie, ze chyba nawet slepy by je zauwazyl:-):-):-) uczucie poprostu niesamowite.. nie wspomne za to jak pozniej cierpialam w nocy, bo zoladek tak mnie bolal, ale warto bylo;-)
A
alka303
Gość
pomaranczki tez super działają i mandarynki -nie wiem co mają ale dzidzia robi sie skoczna hihi:-)
karolinka577
mama Oliverka
Ale fajnie sie czyta jak wasze maleństwa "pukaja" do was ja od czasu do czasu czuje delikatne kopniaczki, ale juz nie moge sie doczekac na jakiegos porzadnego hmmm, mam przeczucie ze bedzie dziewczynka to moze dlatego takie delikatniusie są
reklama
karolinka577
mama Oliverka
Podziel się: