reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
Ja w tym tygodniu czuję już wyraźne ruchy. Najlepiej czuje wcześnie rano (6-7) albo wieczorem koło 23. Przy każdym posiłku też czuje wzmożony ruch - raz mnie tak załaskotało, że aż podskoczyłam bo się niczego nie spodziewałam hehe
Dziewczyny..ale tu nie ma czym sie martwić.. niektóre kobiety dopiero po 20 tc zaczynaja cos odczuwać.. a regularne są od ok. 25tyg. ciąży (tak mi ginek powiedział). Wiec od razu mnie ostrzegł "prosze nie wpadac w panikę jak teraz Pani przez tydzień nic nie poczuje";-)
Oskaa
Fanka BB :)
Kurcze ja chyba jeszcze nie czuję ... :-( Mówię chyba, bo nie jestem pewna czy to ruchy dzidziolka czy rewolucje w brzuchu
Kłade się na pleckach, dotykam ręką brzusia i stukam delikatnie do maluszka. Czasem coś tam zabulga, ale nie wiem czy to to
Oby do czwartku, do wizyty :-) Już nie mogę się doczekać jak zobaczę naszego szkrabka. A moze już płeć poznamy?
Kłade się na pleckach, dotykam ręką brzusia i stukam delikatnie do maluszka. Czasem coś tam zabulga, ale nie wiem czy to to
Oby do czwartku, do wizyty :-) Już nie mogę się doczekać jak zobaczę naszego szkrabka. A moze już płeć poznamy?
To ja dziś o 4:30 dostałam chyba kopniaka, a potem lekkiego drugiego. To chyba maleństwo odganiało złe myśli, bo myślałam że nic nie czuję i że czasami kobiety martwy płód noszą. I zaraz upomnienie od maleństwa było. Nie wiem czy to to, bo byłam jeszcze na pół senna, ale coś mnie tak łupło że miałam uczucie, że szyjka mi odskoczyła To było jak się przewracałam z jednego na drugi bok. Poczekamy to zobaczymy czy tak to ma wyglądać.
reklama
madziulka11
Zaangażowana w BB
Dziewczyny widzę,że wasze maluszki siedzą w brzuszkach spokojnie,raz na jakiś czas dadzą wam znać o sobie. Moje bobo w regularnych godzinach daje takie hocki klocki,że aż się boję co będzie dalej najpierw czuję bąbelki a później dopiero pokazuje na co go stać,już nie wspomnę o tym,że jak zacznę się kiziać po brzuszku to już odstawia na całego dzidzia moja :-) Z córą w ciąży tak nie miałam bo ona była raczej leniwa ruszyła się raz na jakiś czas,nawet jak ją zaczepiałam to to olewałam ;-)
Podziel się: