beaa
Mamy lipcowe'08
Tak Madzia737 na tym etapie to juz chyba normalne. Moja cora tez juz sie uspokoila i juz nie szaleje tylko wieczorami sie przeciaga, no i od czasu do czasu kopie mnie w zebra- co nie jest pryjemnym uczuciem dla mamusi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia - u mnie to samo, tylko rozciąganie i jak siedzę za długo przy kompie to dostaję w żebra z prawej strony:-) ale nie liczę bo wtedy kiedy zaczynam zwracać uwagę na ruchy to ona przestaje sie ruszać, wiec pewnie co dzień bym latała do szpitala na kontrolę. Po prostu zwracam uwagę czy codzień są i czy odczuwam jakieś zmiany.Moj Macius juz nie jest taki aktywny,az sie czasami martwie,ale chyba po prostu juz nie ma zbytnio miejsca zeby sie wiercic tak jak kiedys.Teraz tylko sie delikatnie i pomalu przeciaga.Juz nie skacze tak jak kiedys,ale za to czasami czyms tam posmyra po szyjce co przyjemne wcale nie jest.
Moj Macius juz nie jest taki aktywny,az sie czasami martwie,ale chyba po prostu juz nie ma zbytnio miejsca zeby sie wiercic tak jak kiedys.Teraz tylko sie delikatnie i pomalu przeciaga.Juz nie skacze tak jak kiedys,ale za to czasami czyms tam posmyra po szyjce co przyjemne wcale nie jest.