reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze poważne zbliżenie, obawa.

reklama
Nie daje 100% pewności jako antykoncepcja, bo może pęknąć. Ale skoro u Was nie pękła to skąd miałaby się wziąć ciąża? 🤦‍♀️
Może jej partner ma plemniki specjalizujące się w ucieczce niczym słynny Houdini 🤣 pstryknął i przeniósł się z całej prezerwatywy do macicy 😅 i pyk, ciąża... Do tego taka utajona, bez HCG. Stąd negatywny test 🙈

bo nie daje 100% pewnoci plus od wczoraj jestem bardzo senna i klade sie spac o 22 a zawsze siedzialam do 3 w nocy.
Jak dla mnie wydziwiasz. Nie ma szans zebyś była w ciazy skoro prezerwatywa nie pękła.
A to, ze chodzisz spac o 22 a nie o 3 to tez moze byc wina tego ze raz; jestes zmeczona, a dwa: cisnienie na dworzu sie ciagle zmienia. Ogarnij się dziewczyno.

Jak dla mnie wydziwiasz. Nie ma szans zebyś była w ciazy skoro prezerwatywa nie pękła.
A to, ze chodzisz spac o 22 a nie o 3 to tez moze byc wina tego ze raz; jestes zmeczona, a dwa: cisnienie na dworzu sie ciagle zmienia. Ogarnij się dziewczyno.
wczoraj rownież mieliśmy stosunek. był to mój 1 raz. teraz trochę się boję… oczywiście mieliśmy zabezpieczenie w formie prezerwatywy, ale jednak nie widziałam jak ją zakłada a jak źle założył? też to pierwszy raz robił…znaczy włożył mi z 2 razy i przestaliśmy bo się bałam i po prostu pieścił nim moją… ciągle coś tam poprawiał patrzył.. nie wiem boje się :(

wczoraj rownież mieliśmy stosunek. był to mój 1 raz. teraz trochę się boję… oczywiście mieliśmy zabezpieczenie w formie prezerwatywy, ale jednak nie widziałam jak ją zakłada a jak źle założył? też to pierwszy raz robił…znaczy włożył mi z 2 razy i przestaliśmy bo się bałam i po prostu pieścił nim moją… ciągle coś tam poprawiał patrzył.. nie wiem boje się :(
to po co uprawiasz seks skoro sie boisz i nie ufasz swojemu facetowi?
Zachowujesz się bardzo nie dojrzale. Raz, że uprawiasz seks ze swoimi lękami, obawami a dwa ze wątpisz w swojego partnera.
Sorry, ale no albo przestań uprawiać seks z partnerem zebys nie szukała powodów do ciąży albo udaj się na porządną rozmowę do ginekologa i poproś o dodatkowe zabezpieczenie typu tabletki antykoncepcyjne.

bo ja chce i jestem gotowa ale schizuje… co jak mialam dni plodne? muyslicie ze powinnam schizowac z powyzszego opisu?

reklama
Do góry