MyszkaMiki30
Fanka BB :)
I test ciążowy pokazał ci ciążę? [emoji3166]nie wiem z czego tu sie smiac skoro mowie prawde
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I test ciążowy pokazał ci ciążę? [emoji3166]nie wiem z czego tu sie smiac skoro mowie prawde
Może jej partner ma plemniki specjalizujące się w ucieczce niczym słynny Houdini pstryknął i przeniósł się z całej prezerwatywy do macicy i pyk, ciąża... Do tego taka utajona, bez HCG. Stąd negatywny testNie daje 100% pewności jako antykoncepcja, bo może pęknąć. Ale skoro u Was nie pękła to skąd miałaby się wziąć ciąża?
Jak dla mnie wydziwiasz. Nie ma szans zebyś była w ciazy skoro prezerwatywa nie pękła.bo nie daje 100% pewnoci plus od wczoraj jestem bardzo senna i klade sie spac o 22 a zawsze siedzialam do 3 w nocy.
wczoraj rownież mieliśmy stosunek. był to mój 1 raz. teraz trochę się boję… oczywiście mieliśmy zabezpieczenie w formie prezerwatywy, ale jednak nie widziałam jak ją zakłada a jak źle założył? też to pierwszy raz robił…znaczy włożył mi z 2 razy i przestaliśmy bo się bałam i po prostu pieścił nim moją… ciągle coś tam poprawiał patrzył.. nie wiem boje sięJak dla mnie wydziwiasz. Nie ma szans zebyś była w ciazy skoro prezerwatywa nie pękła.
A to, ze chodzisz spac o 22 a nie o 3 to tez moze byc wina tego ze raz; jestes zmeczona, a dwa: cisnienie na dworzu sie ciagle zmienia. Ogarnij się dziewczyno.
to po co uprawiasz seks skoro sie boisz i nie ufasz swojemu facetowi?wczoraj rownież mieliśmy stosunek. był to mój 1 raz. teraz trochę się boję… oczywiście mieliśmy zabezpieczenie w formie prezerwatywy, ale jednak nie widziałam jak ją zakłada a jak źle założył? też to pierwszy raz robił…znaczy włożył mi z 2 razy i przestaliśmy bo się bałam i po prostu pieścił nim moją… ciągle coś tam poprawiał patrzył.. nie wiem boje się
to teraz nie wiem czy mam sie bac czy nieSchizujesz czyli nie jesteś gotowa
jak dla mnie jesteś trollem skoro nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze.to teraz nie wiem czy mam sie bac czy nie
wiem i boje sie terazSeks zawsze wiąże się z ryzykiem ciąży bo nawet zabezpieczenie może zawieść no ale to chyba wiesz [emoji2370]