reklama
S
Szka
Gość
Jeśli miał ubrana prezerwatywę na lewą stronę, no to musztarda po obiedzie.
frez.ja1987
Fanka BB :)
Ale trzeba przyznać, że zmodyfikował historyjkę. Tym razem nie ma seksu przez gacieCo za troll
Madzia86G
koło pochwy ...wiem, że aby zapłodnić potrzebna jest sperma w pochwie. Czytałam, że jest ryzyko jak znajdzie się sperma koło pochwy itd.
gdzie ty to wyczytałaś, na jakimś portalu dla nastolatek które powtarzają historyjki innych koleżanek ?
Sperma musi być W pochwie a nie gdzieś w okolicach .
Nie, nie jesteś w ciąży.
tak tak to wiem. no ale delikatnie mi wkladal w pochwe jak mial ta prezerwatywe i na czubku mu odstawalo ale twierdzil ze dobrze ma… jak skonczylismy wlalismy wody do prezerwatywy ze sperma i nic nie wylecialo..koło pochwy ...
gdzie ty to wyczytałaś, na jakimś portalu dla nastolatek które powtarzają historyjki innych koleżanek ?
Sperma musi być W pochwie a nie gdzieś w okolicach .
Nie, nie jesteś w ciąży.
MyszkaMiki30
No to jak wsadził i był seks to ryzyko ciąży jest ale skoro zabezpieczenie nie zawiodło to prawdopodobnie ciąży nie będzie.tak tak to wiem. no ale delikatnie mi wkladal w pochwe jak mial ta prezerwatywe i na czubku mu odstawalo ale twierdzil ze dobrze ma… jak skonczylismy wlalismy wody do prezerwatywy ze sperma i nic nie wylecialo..
frez.ja1987
Ale skoro prezerwatywa cała to skąd ciąża?tak tak to wiem. no ale delikatnie mi wkladal w pochwe jak mial ta prezerwatywe i na czubku mu odstawalo ale twierdzil ze dobrze ma… jak skonczylismy wlalismy wody do prezerwatywy ze sperma i nic nie wylecialo..
bo nie daje 100% pewnoci plus od wczoraj jestem bardzo senna i klade sie spac o 22 a zawsze siedzialam do 3 w nocy.Ale skoro prezerwatywa cała to skąd ciąża?
reklama
Kropka29
Moderator
Nie daje 100% pewności jako antykoncepcja, bo może pęknąć. Ale skoro u Was nie pękła to skąd miałaby się wziąć ciąża?bo nie daje 100% pewnoci plus od wczoraj jestem bardzo senna i klade sie spac o 22 a zawsze siedzialam do 3 w nocy.
Podziel się: