reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze poważne zbliżenie, obawa.

Alicja045

Początkująca w BB
Hej, czy jak oboje byliśmy nadzy ale miał założoną prezerwatywę i miział mnie penisem w moim wejściu do pochwy i lekko wkładał ale nie za bardzo to jest ryzyko ciąży? Było tak dwa razy i trochę się boję…Była też palcówka(więc mógł coś wsunąć) Niby miał prezerwatywę ale skąd mam wiedzieć czy prawidłowo założoną? nie przylegała mu do końca czubka miał tam jakieś miejsce wiszące, ale on twierdzi, że to tak jest miejsce na wytrysk. Przepraszam za takie pytanie ale było to moje pierwsze takie zbliżenie ;)

reklama
na końcu chłopak zawsze sprawdzał prezerwatywę tak, że wlewał do niej wody i no nie przeciekało i nie leciało nic a nic.

Hej, czy jak oboje byliśmy nadzy ale miał założoną prezerwatywę i miział mnie penisem w moim wejściu do pochwy i lekko wkładał ale nie za bardzo to jest ryzyko ciąży? Było tak dwa razy i trochę się boję…Była też palcówka(więc mógł coś wsunąć) Niby miał prezerwatywę ale skąd mam wiedzieć czy prawidłowo założoną? nie przylegała mu do końca czubka miał tam jakieś miejsce wiszące, ale on twierdzi, że to tak jest miejsce na wytrysk. Przepraszam za takie pytanie ale było to moje pierwsze takie zbliżenie ;)
Zanim rozpoczniesz jakiekolwiek zbliżenia zastanów się czy jesteś gotowa, dodatkowo poczytaj trochę o zapłodnieniu, antykoncepcji. Pooglądaj jakieś zdjęcia, filmiki i dopiero wróć do tematu.

Zanim rozpoczniesz jakiekolwiek zbliżenia zastanów się czy jesteś gotowa, dodatkowo poczytaj trochę o zapłodnieniu, antykoncepcji. Pooglądaj jakieś zdjęcia, filmiki i dopiero wróć do tematu.
wiem, że aby zapłodnić potrzebna jest sperma w pochwie. Czytałam, że jest ryzyko jak znajdzie się sperma koło pochwy itd.

reklama
Do góry