A który to tydzień ?Dziś, ale bardzo się jej boję...jeśli wszystko jest ok to dziś moze usłyszymy bicie serduszka
reklama
monisiaa945
Zaangażowana w BB
6 tydzień + 4 dniA który to tydzień ?
To u mnie było serduszko już.6 tydzień + 4 dni
Więc trzymam mocno kciuki za Twoje
Ostatnia edycja:
monisiaa945
Zaangażowana w BB
Na wizycie widziałam serduszko! wszystko rozwija się dobrzeTo u mnie było serduszko już.
Więc trzymam mocno kciuki za Twoje
Super wiadomośćNa wizycie widziałam serduszko! wszystko rozwija się dobrze
Kiedy masz termin porodu?
Jessylox
Fanka BB :)
Dziewczyny, po 3 nieudanych próbach in vitro poszłam jeszcze po jedną konsultację do doktora W specjalizującego się w niskim AMH. Konsultacja była online, koszt 350 zł. Doktor poświęcił nam całe 5 minut i powiedział, że trzeba zrobić drożność jajowodów, a potem następne in vitro i on uzyska więcej zarodków. Nie powiedział jak nie powiedział co i nic. Doktor ma 5 gwiazdek, według mnie taka konsultacja, która trwa 5 minut za 350 złotych, to jest jakiś żal. Po co mi drożność jajowód jak się 3 invitro nie udało. Zaczynam wątpić czy w Polsce jest jakikolwiek lekarz, który jest w stanie nam pomóc, bo żadne nie ma na nas pomysłu. Czy ktoś ma może podobne odczucia?
monisiaa945
Zaangażowana w BB
Już w nowym roku, 20 stycznia 2025Super wiadomość
Kiedy masz termin porodu?
Ja teraz miałam w 21 dc,Dziewczyny a w którym dniu cyklu miałyście transfer mrożony na cyklu sztucznym?
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Też w 21dc.Dziewczyny a w którym dniu cyklu miałyście transfer mrożony na cyklu sztucznym??
Podziel się: