Też byłam, u mnie beta: 155.1.Mam wyniki bety: 303 mIU/ml
Jak patrzę na twój wynik, to mój trochę niski.
Najgorsze, że TSH wyskoczyło mi na 3,4. Koszmar. Jutro mam endokrynologa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też byłam, u mnie beta: 155.1.Mam wyniki bety: 303 mIU/ml
pamiętaj, że ja jestem dzień do przodu - 10 dpt ważne, że przyrost jest dobry i że masz już trzycyfrowy wynik.Też byłam, u mnie beta: 155.1.
Jak patrzę na twój wynik, to mój trochę niski.
Najgorsze, że TSH wyskoczyło mi na 3,4. Koszmar. Jutro mam endokrynologa.
O matko, no tak. To może być porównywalny.pamiętaj, że ja jestem dzień do przodu - 10 dpt ważne, że przyrost jest dobry i że masz już trzycyfrowy wynik.
Będziesz dalej badać betę czy będziesz czekać na USG?
Jakie badania immunologiczne robisz po owulacji?Byłam wczoraj na wizycie kontrolnej, okazało sie ze zrobił mi sie mięśniak 10mm i nie wiem czy muszę go usunąć przed transferem czy mogę transferować z jego obecnością. Po za tym wszystko ok. Następna wizyta 18.12 jeżeli na USG wyjdzie ze jestem po owulacji to od razu pobierzemy krew do badan immunologicznych jeżeli jednak okaże sie ze owulacji jeszcze nie było to badania możemy wykonać dopiero w następnym cyklu czyli w drugiej połowie stycznia
KIR, komórki NK, immunofenotyp allo mlr, cross match, HLA-C, cytokiny Th1/Th2, test CBAJakie badania immunologiczne robisz po owulacji?
Dziwne. Docent P. Nie mówił w którym dniu cyklu mam robićKIR, komórki NK, immunofenotyp allo mlr, cross match, HLA-C, cytokiny Th1/Th2, test CBA
a moj chlop HLA-C i przeciwciala plemnikowe ASA
a robiłaś takie same badania jak ja ?Dziwne. Docent P. Nie mówił w którym dniu cyklu mam robić
Od docenta tylko cross match i aalo mlr bo resztę miałam porobione i są oka robiłaś takie same badania jak ja ?
może tylko np.1 z tych badan musi być zrobione po owulacji