reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze objawy ciąży i porodu

reklama
Moje pierwsze objawy to tak
10 dni po serduchowaniu ból lewego jajnika prze ok tydzień zwłaszcza wieczorem
ból pleców tez wieczorem
brak @ w terminie oczywiście
po 2 tyg od serduchowania T. stwierdził, że mi się powiększyły piersi :-)
od tygodnia mega mdłości i kilka rozmów z kibelkiem zwłaszcza po ulubionych potrawach
bardzo wyczulony węch
wstręt do mięs i wędlin za to umiłowanie do wszystkiego na słodko :)
bieganie do toalety non stop
mega leń większość czasu

moje objawy
- totalny całodzienny jadłowstręt
- ból podbrzusza jak na @
- zmeczenie i senność
jak dla mnie to dużo za dużo.............eh

od poczęcia uczucie rozciągania macicy i mdłości, szczególnie jak się zmęczyła(np. biegłam na autobus)albo zdenerwowałam czymś

...co dziwne mnie jak narazie wszelkie specyficzne objawy omijają szerokim lukiem:-):tak: no może nie wszystkie:-D
- brak okresu
- brak apetytu
- w dniach spodziewanej miesiączki ból w dole brzucha-tak jakby miała zaraz nadejść:dry:

reklama
U mnie chyba stansardowo :

brak okresu
bolące piersi- do dzis
sennośc- spac bym mogła całymi dniami:-):tak:

a teraz do tego doszło ciągnięcia macicy i jajników i bół pleców- i nie wiem czy to normalne:no:i się zamartwiam:confused:

mdłości jako tako nie mam , no może ze 3 razy:tak:

Do góry