reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kroczki i przebyte odleglosci

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Woloszki No to ladnie z ta Maksiowa stopka :szok: Powiem szczerze ze w szoku jestem bo przy waszych pociechach to Franek jakies pokurcze ma a nie stopki :confused: :confused: :confused: Teraz nosi 18 a wlasnie dzis skonczyl 11 miesiecy.....a dziwne bo wysoki a te stopki takie male :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: no coz moze urosna jeszcze :tak:

reklama
Buba ja późnym latem kupiłam pierwsze adidasy Victorowi i miały nr 19 a już dawno są za małe i jak już pisałam babcie je mają jako trofeum.Ty przynajmniej buty Frankowi będziesz kupować bo my pewnie niedługo to kajaki:-D:-Di wiosła będą gratis;-)

woloszki Gratulacje dla Majeczki.
BUBA moja niunia też nie ma za dużej nogi.Bo teraz nosi buciki domowe 18,5 i są lekko za duże.
vici może tak źle nie będzie z Victorka nóżkami może nie będzie miał dużej stopy.

A może i będzie ja sie tylko pocieszam przysłowiem o stopach mężczyzn.Zawsze dobijam tym chłopaka szwagierki bo on ma nr buta 40

Kuba też zaczyna coraz więcej pomykać na nóżkach, bo do tej pory na czworakach było szybciej;-).
U nas buciki rozmiar 21 i zakładam mu je raczej tylko na spacery. Po domku biega w skarpetach.

U nas też 20.
Butki kupione i już wyszły na spacer. Nawet w błocie już były.

Chyba zaczął się etap brudnych spodni mamy, bo oczywiście zaraz po tym błocie trzeba było iść na ręce. Taki mus ;p

A jaka grzeczna była w sklepie :)
Pierwszy raz była w supermarkecie. Niestety tym razem trzeba było ją zabrać, żeby włożyć nogę do buta. Oszalała z radości na pasażu od tych świateł i wcale nie chciała wychodzić. No ale przez dłuższy czas już się tam nie pojawi :)

reklama
Joaśka tak teraz jest etap brudnych spodni mamy czy taty.
Ja jak ide z niunią na spacer to też chodzi sama.
A ostatnio też nawet się zdarzył upadek.
A my chodzimy w adidaskach.Ale czeka nas kupno bucików do chrztu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry