reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Dokladnie wszytkie mamy fiola co tu duzo pisac...tak jest i bedzie:tak:

reklama
Hej Dziewczeta

my dzisiaj cały dzien w Lux medzie spedzilismy...niunio miał robiony RTG Klatki piersiowej...no coś tam sie zaczelo dziać w kierunku zapalenia płuc...ale nie jest jeszcze na tyle źle by kłaść Macieja do szpitala....oczywiście jeśli do soboty się nie poprawi moze sie skonczyć hospitalizają:no:
Dostał leki w tym antybiotyk i flegaminę...no i zobaczymy......
Jeszcze na domiar złego infekcja z noska przeniosla mu sie na oczka i obydwa ma spuchnięte i zaropiałe...wyglada "biednie"...:-(

Kurcze w sobote lekarz....potem egzamin na studiach......nie wiem jak dam rade z tym wszystkim....:-( :-(

Ps: Chcialam Wam powiedziec ze jak dziecku splywa flegma...nie wolno go kłaśc wyzej tylko na boku, poniewaz jak dziecko lezy wyżej cala ta wydzielina spływa mu do płuc ...co w efekcie moze spowodowac zapalenie płuc!!!!!!
Dlatego flegaminę mozna podawac dziecku tylko do godziny 16:00 i obstukiwac!!!

Czarodziejko,tak Ci współczuję.ciagle się coś przytrafia małemu.biedny maluszek.ale mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.

Oj Czarodziejko trzymam kciuki za zdrówko Maciusia. Bardzo Wam współczuję. Biedne maleństwo... :-(

Czarodziejko my tez z Oliwka trzymamy kciuki i oby to cholerstwo jak najszybciej przeszlo!!!!

Jejku, że tez takie maleństwa muszą tak cierpiec i męczyc się :-(
Czarodziejko my z Konradkiem również trzymamy kciuki i z całego serducha życzymy Maciusiowi szybkiego powrotu do zdrowia ;-)

MACIUSIU WRACAJ NAM SZYBKO DO ZROWIA!!!

reklama
Czarodziejko mam nadzieję, że Maciusz szybciutko wyzdrowieje, biedactwo malenkie

Do góry