reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Niby wiosna niby ciepło a Maciej złapal katar
Mam tylko nadzieje ze nic powazniejszego z tego nie bedzie......
Mam tylko nadzieje ze nic powazniejszego z tego nie bedzie......
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Czarodziejka - bo ta pogoda jest bardzo zdradliwa. w sloncu upal. a jak sie wejdzie w cien i zawieje wiatr, to zimno. Nince tez troche z nosa leci, ale jak na razie wszystko pod kontrola
Dokładnie, ta pogoda jest bardzo zdradliwa... no i wiatr jeszcze dość chłodny. Marika też odrobinkę kicha ale myślę że jeszcze w normie ;-) Trzeba uważać na te nasze Skarby kochane! Dużo zdrówka dla wszystkich maluszków.
Czarodziejka
Dziewczyny u nas sytuacja opanowana
Powiedzialam sobie ze jesli mlody dzis wstanie ze stanem podgoraczkowym to idziemy do lekarza...ale Macius cala noc ładnie spał i obudzil sie z normalna tepka. Wit C , wapń, aktifed i nurofen pomogly....
Powiedzialam sobie ze jesli mlody dzis wstanie ze stanem podgoraczkowym to idziemy do lekarza...ale Macius cala noc ładnie spał i obudzil sie z normalna tepka. Wit C , wapń, aktifed i nurofen pomogly....
ewa28z
Duzo Duzo zdrowka dla chorowitkow
ewa28z
witam :-)
Przepraszam ze sie nie odzywam ale dzieciaczki mam chore maja rotawirusa wczoraj bylismy na ostrym (kolejny raz )i dostali zastrzyki bo nie mozna bylo zachamowac wymiotow ,maly w nocy zrobil 20 razy wodnista kupe teraz leza placki ,juz sa wymeczeni bo Iza sie meczy od czwartku a Kuba od wczoraj a ja chodze i spie bo od piatku spie po 3-4 godziny w nocy ,mam nadzieje ze do czwartku wydobrzeja bo mamy wyjechac do Spychowa:-(
Buziaczki dla Was Wszystkich i oczywiscie dla Maluchow:-)
Przepraszam ze sie nie odzywam ale dzieciaczki mam chore maja rotawirusa wczoraj bylismy na ostrym (kolejny raz )i dostali zastrzyki bo nie mozna bylo zachamowac wymiotow ,maly w nocy zrobil 20 razy wodnista kupe teraz leza placki ,juz sa wymeczeni bo Iza sie meczy od czwartku a Kuba od wczoraj a ja chodze i spie bo od piatku spie po 3-4 godziny w nocy ,mam nadzieje ze do czwartku wydobrzeja bo mamy wyjechac do Spychowa:-(
Buziaczki dla Was Wszystkich i oczywiscie dla Maluchow:-)
reklama
Mada80
Ewa to sie umeczycie..Duzo sił dla was i niech Iza z Kubusiem wracaja do sił
Podziel się: