reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Posiew ok -- ufff
bardzo się cieszę
Super!!!! :-)Posiew ok -- ufff
Jak Hania, Dawidek...?
Marika z dnia na dzień co raz lepiej sie czuje, jeść już zaczyna
ewa28z
Fanka BB :)
Moniqo ,Katko jak dzieciaczki
Ines to dobrze ze Mariczka juz zdrowieje i zaczyna pojadac ,mam nadzieje ze szybko nadrobi te dni co nie jadla:-)
Moniko wielkie uffffff:-)ciesze sie bardzo
Ines to dobrze ze Mariczka juz zdrowieje i zaczyna pojadac ,mam nadzieje ze szybko nadrobi te dni co nie jadla:-)
Moniko wielkie uffffff:-)ciesze sie bardzo
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Monia no to wielgachne ufff ... bardzo sie ciesze
Ines w takim razie tak trzymac ... Mariczko wracaj szybko do zdrowia
Dawidek dzisiaj bez ibufenu :-) ... ale puk puk co by nie zapeszyc na jutro i ... noc jeszcze przed nami ... zjadl 120 ml kaszki, parówke i makaron a teraz zajada sie buleczka ... dostal chyba power'a bo o spaniu nie chce myslec ;-) ... niech poszaleje troche byle juz nie chorowal :-)
Ines w takim razie tak trzymac ... Mariczko wracaj szybko do zdrowia
Dawidek dzisiaj bez ibufenu :-) ... ale puk puk co by nie zapeszyc na jutro i ... noc jeszcze przed nami ... zjadl 120 ml kaszki, parówke i makaron a teraz zajada sie buleczka ... dostal chyba power'a bo o spaniu nie chce myslec ;-) ... niech poszaleje troche byle juz nie chorowal :-)
Katka
Użyszkodnik ;)
Wczoraj eeg poszlo gladko,Hani spala slicznie,wynik w srode pewnie poznam,jak bede jechala na tomografie.
Wieczorem niestety lekko zagoraczkowala,ale pozwolono nam zostac w domu. Teraz znowu temp.35.
Ide spac dalej,niedawno jej mierzylam.
Wieczorem niestety lekko zagoraczkowala,ale pozwolono nam zostac w domu. Teraz znowu temp.35.
Ide spac dalej,niedawno jej mierzylam.
monika3
Mama Amelki i Filipka
Teraz znowu temp.35
A co z taką niską temp? Osłabienie i co dalej
Wierzę że wynik eeg bedzie prawidłowy !
reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
nie wiem co z taka niska temp sie robi,mimo ze powinnam jej podac przeciwgoraczkowe,to jej nie dalam,bo nie bylo co zbijac.. a godzine temu znowu stan podgoraczkowy,zbity teraz do 36...
oby nie wzrosla,oby nie wzrosla ......do 38,bo juz wtedy wracamy na oddzial...
oby nie wzrosla,oby nie wzrosla ......do 38,bo juz wtedy wracamy na oddzial...
Podziel się: