reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Renik nie denerwuj sie za wczasu miska ... idz do lekarza i zobaczysz ze to nic grożnego ... buziam i informuj Nas co z małą :tak:

Monika3, mój Kuba kiedyś tam zaczął mówić ba-ba, to było jego pierwsze słowo, a potem przez miesiąc cisza wjak makiem zasiał i tez zaczęłam sie martwić. Jak się okazało nie potrzebnie, bo po tym czasie gada jak nakręcony. Ale skoro wybierasz się do lekarza to spytaj, będziesz spokojniejsza.

Elisabelt Pyszul...dzieki dziewczynki :tak:...uspokoiłyście mnie...

Renik...być może to zwykły tłuszczak, który sam sie wchłonie...

No i byłam u "lekarza" naszego pediatry nie ma było zastępstwo facet nawet małej zważyć nie umiał :wściekła/y:, powiedział, że to wszystko węzły chłonne tylko, że kretyn stwierdził, że węzłami sa też takie ciut wypukłe kości (mamy tak smiesznie rodzinnie zbudowane czaszki moja mama ja i Emiska też) dał skierowanie na badanie krwii, które owszem zrobie ale się już u niego nie zjawie, pojade prywatnie z wynikami, dziwczynie która była przede mną z córeczką w wieku Emilki i która bardzo krzywiła nózke powiedział, że musi poczekać aż zacznie chodzić mnie się zdaje , że do jakiegoś specjalisty mógł dać skierowanie chociażby dla pewności i powiedział, że ryby absolutnie nie dawać dopiero po skończeniu 2 roku bo uczulają a co jak nie ucczulają a moim zdaniem są bardzo wartościowe

Renik no co za baran:angry: ci się trafił. Z tego co wiem mieso białych ryb można dziecku podawać w 6 -8 m-cu, a w 8-9 można już dać tuńczyka z puszki. Przecież ryby sa zdrowe i wartościowe. Chyba rzeczywiście musisz iść do innego lekarza skoro ten nawet zważyć dziecka nie umiał:szok::szok:

Renik,aż strach pomyśleć co by było gdybyśmy mieszkały w małej miejscowości i ten pan to byłby jedynym pediatrą.:szok:

Racja ufff, że mam wybór, w poniedziałek będa wyniki krwi i zaraz polece prywatnie
a pochwale moją mała kruszynkę, która przy pobieraniu krwi z zyłki nawet nie pisneła a wręcz była zaciekawiona co też to się jej robi, i nawet starszy pan w poczekalni dawał za przykład Emilke swojej żonie ;-)

reklama
Do góry