reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

claudia - fajny i porzadny wózek :-) i w bardzo przystępnej cenie

ja pewnie nie będe kupowala - mam po synku... no ale jeszcze zobaczę, bo teraz po 1 dziecku uważami, że najlepszy dla mnie byłby z 4 dużymi pompowanymi kołami, przy czym 2 przednie powinny byś skrętne - nienawidze podbijać wózka za każdym razem kiedy chcę skrecić, szczególnie w wersji spacerowej, kiedy dziecko jest już ciężkie + waga wózka...
moim ideałem jest w tej chwili mutsy urban rider.... jeszcze jest trochę czasu moża zapoluję na jakiś używany.....

a nawet jak się nie uda to zostaję przy tym co mam...
no chyba że Jasiek nie będzie chciał jeszcze na nogach chodzić to muszę mysleć o jakiejś dostawce lub bliźniaczym...:eek:

reklama
Ja swój wózek kupiłam w USA (w Polsce strasznie drogie nie na naszą kieszeń ok. 3tys w USA 300$ różnica? ) Z doświadczenia własnego polecam trójkołowce o wielkich kołach. Mieszkam na obrzeżach (bez asfaltu do domu droga tragedia) w zimę i nie tylko strawdza się rewelacyjnie. Składa się prosto i zajmuje malutko miejsca i co najważniejsze dla kobiety leciutki bardzo. W zimie wystarczy ciepły śpiwór i jedziemy :)

:zawstydzona/y:zazdroszczę Wam, że jesteście tak zdecydowane bo ja mam na razie kilka typów :laugh2: z czego tylko jeden widziałam na żywo i wg mnie bomba tzn. chodzi o Maxi Cosi Mura 4, ale nie wiem jak reszta a też chciałabym przetestować na żywo :tak: Peg Perego Gt3, S4 Casualplay spacerówka+ gondola Mako, Mutsy Transporter, X Lander XA

sporo tego no ale cóż, tak to jest jak człowiek niezdecydowany :-D;-)

:zawstydzona/y:zazdroszczę Wam, że jesteście tak zdecydowane bo ja mam na razie kilka typów :laugh2: z czego tylko jeden widziałam na żywo i wg mnie bomba tzn. chodzi o Maxi Cosi Mura 4, ale nie wiem jak reszta a też chciałabym przetestować na żywo :tak: Peg Perego Gt3, S4 Casualplay spacerówka+ gondola Mako, Mutsy Transporter, X Lander XA

sporo tego no ale cóż, tak to jest jak człowiek niezdecydowany :-D;-)

Jest jeszcze trochę czasu :-)
więc lepiej się 10 razy zastanowić, niż potem żałować. Ja w sumie też już kombinuję. Sama nie wiem czy warto już kupować wózek, żeby potem się ponad 7 miesięcy na szafie kurzył.

Różnie bywa i trzeba się z tym liczyć, że nie mam 100% pewności, że donoszę ciąże, może lepiej nie zapeszać i kupić rzeczy, np. wózek miesiąc przed porodem :-)
Chociaż znając mnie kupię wcześniej.

reklama
kasiulek85 - moje dziewczynki miały różnicę 2.7 i Nicole nie chciała mi za bardzo chodzić obok wózka, szybko nóżki jej się męczyły. Mimo to nie kupiłam wózka podwójnego. Ale to zależy od dziecka, z Magdy od roczku był prawdziwy piechur a Nicole do dziś szybko się męczy i marudzi.

Do góry