reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

a my byliśmy w Mama i Ja i bierzemy Jedo.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: FYN 4DS Classic (3w1) głęboko-spacerowy z torbą + fotelik Maxi Cosi CITI
nie ma się co zastanawiać, super się prowadzi, jedna z największych gondoli no i pasuje Maxi Cosi a to był jeden z wyznaczników-żeby był dobry fotelik.
któraś z Was się zastanawiała nad Jedo więc póki co mogę powiedzieć że spełnił moje oczekiwania po testowaniu.
zamówimy za jakiś miesiąc ale w bobo wózki bo taniej :-)

reklama
Dziewczyny, czy któras wie o co chodzi z tymi nazwami fotelików od Maxi Cosi?

Np jaka jest róznica między City a Cabrio Fix? Na pewno nie o wagę dziecka , bo obydwa te typy są dla dzieciaczkow od 0-13 kg, więc o co?

Czy to tylko taki wymysł producenta zeby zwiększyć różnorodność nazw?

4w1 wzókek TAKO Jumper X NOWA KOLEKCJA 10xGRATIS (1259628084) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też z TAKO, czarny wózek, zielone wstawki. Bardzo wygodnie się prowadzi, już się nie mogę doczekać spacerów. Dobrze, że rodzimy w styczniu to na wiosnę będziemy szaleć po mieście wózkami :-)

bardzo mi sie spodobał ten wózek, też z zielonymi wstawkami, pokażę mezowi, może się zdecydujemyy bo cenowo się ladnie przedstawia :-) a czy któras z mam uzywała tego wózka ??? i może napisac o jego zaletach??

Ostatnia edycja:
blondi - ja kupuje dla maluszka nowszą wersję Jumper X - czyli Warrior. Moje kolezanki są zadowolone z tej firmy, miałam okazję prowadzic taki wózek i jest naprawdę świetny.

Mnie by w życiu ni było stać na taki wózeczek.....
Jakbym mojemu pokazała jaka cena , to było!!
Ach , zazdroszczę - życzę miłej przejażdżki.

reklama
Do góry