reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Buciki:-)

Bardzo mi sie podobaja!

Achhh dla dziewczynek jest taki duzy wybor! a dla chlopcow nic... albo czarne ochydne jak na starego dziadka albo sliczne ale typowo dzieciece z miekka podeszwa...
na razie mamy jedna pare takich jesiennych wiazanych wyzszych bucikow ale na zime cos jeszcze sie przyda. bo przeciez w adidasach nie bedzie chodzil :/ a stope ma mala wiec wybor tez o 100 razy mniejszy bo takie butki do chodzenia sa z reguly o rozmiar wieksze niz on potrzebuje.

Co prawda to prawda, dla chłopców nie wiele do wyboru....wszystko jakies czarne, bure :baffled: na szczescie mnie sie udało kupic granatowe z białymi obszyciami i jakas niebieska łatka - bo chcialam granatowe i jestem mega zadowolona bo maja zameczek z boku i rzepy i futerko i sa mieciutkie i az sama nie wierze ze takie cos dorwalam :-):-)

reklama
Co prawda to prawda, dla chłopców nie wiele do wyboru....wszystko jakies czarne, bure :baffled: na szczescie mnie sie udało kupic granatowe z białymi obszyciami i jakas niebieska łatka - bo chcialam granatowe i jestem mega zadowolona bo maja zameczek z boku i rzepy i futerko i sa mieciutkie i az sama nie wierze ze takie cos dorwalam :-):-)

no w UK o takich to se moge jedynie pomarzyc. Choc we wtorek wybieram sie z kolezanka na zakupy to moze cos znajde ;-)

cześć dziewczyny:-):-):-):-)
u nas dziś pięknie ale zimno -5...

dziunka mocno 3mam za braciszka biedaczek:-:)-:)-:)-(
co do rota to słyszałam już dawno zresztą oni ci na pewno powiedzieli że szczepionka ma 70-80% skuteczności?? jak na szczepionkę to bardzo mało :-:)-(

dziewczyny kochane czy wasze dzieciaczki chodzą w kapciach?? takich befado?? czy może w jakiś innych?? jak Igor już chodzi 1,5 m-ca to może bym już kupiła mu jakies kapciochy bo w skarpetkach trochę zimno polećcie coś

My smigamy w kapciuszkach Befado od paru dni, bo do niedawna wogole nie chcial w nich chodzić, ale nadeszła pora dobry dzien i się zgodził ;P Nie chodzi cały dzien bo chce żeby nóżka odpoczęła. Podobno super, hiper z oddychającą podeszwą a ostatnio nożka mu się spociła i smierdziuszki miał ;P My mamy takie:
Befado papcie r. 20 ODDYCHAJĄCE SPODY (1336068817) - Aukcje internetowe Allegro tylko inny wzór. Bucik musi być usztywniony, chciałam z cienszą podeszwą ale one są dla dzieci ktore już dobrze chodzą.

buty mam chyba 4 albo 5 lat :) i wtedy chyba kosztowały na sklepie 499 zł albo 599zł

cena zabija :D

Bucik musi być usztywniony, chciałam z cienszą podeszwą ale one są dla dzieci ktore już dobrze chodzą.

A nie na odwrót? No bo skoro najlepiej na boso to pierwsze kapcie powinny być jak druga skóra, czyli z jak najcieńszą podeszwą. tak na logikę biorąc...

Asia chodzi w Befado, ale od momentu jak już się dobrze nauczyła chodzić. Do tego czasu na boso lub skrapetach z podeszwą.

cena zabija :D

A nie na odwrót? No bo skoro najlepiej na boso to pierwsze kapcie powinny być jak druga skóra, czyli z jak najcieńszą podeszwą. tak na logikę biorąc...

Asia chodzi w Befado, ale od momentu jak już się dobrze nauczyła chodzić. Do tego czasu na boso lub skrapetach z podeszwą.

sama nie wiem ;/
Oli zaczął chodzić 1 listopada i do tej pory smigał w skapertkacj, dziś już biega - u nas to poszło w tempie expresowym, dopiero teraz założylismy Befado.
Nawet jak byłam w Coccodrillo i widziałam sliczne buciki, a la trampeczki do biegania po domku ale one były przed kostkę i podeszwa taka jak w zwykłych trampach, buciki przecenione były na 13 zł ale sklepowa mi odradziła mowiąc ze one nie sa dobre dla dzieci, czyli jej słowa pokryły się ze słowami babki od kapci befado.
Ja juz sie nie rozgryzam w temat, kupiłam butki ładnie trzymające piętkę itd i myslę ze dobre są.

ja tez uwazam ze 1 butki powinny byc mega miekkie takie jakby skarpetki z podeszwa i Paweł ma takie <z rossmana za 11 zł ;-) > tego typu SOXO kapcie skarpetki TANIA WYSYL r 28-29 skóra (1334166038) - Aukcje internetowe Allegro a na urodziny dostał tez z rossmana kapciochy takie PAPUTKI KAPCIE BUCIKI soxo 0-24 mies. ZIMA nowe (1344408748) - Aukcje internetowe Allegro tez sa miekkie ale juz sztywniejsze bardziej i ciepłe a co najwazniejsze nie sciaga ich wiec w tych smigamy po chacie a te skarpetowate laduja w torbie i nakładamy je w gosciach :D

Ja tez kupiłam Hanulce BEFADo - śa sliczne.
Hania jeszcze sama nie chodzi, ale podobaja sie jej te butki i w nich wędruje przy meblach lub z jezdzikiem :) Niech sie przyzwyczaja do butków..
Oczywiscie nie chodzi w nich cały dzien, bo cczasami tylko ze skarpeta z ABS. Butki sama tez sobie sciaga jak jej sie znudza :)

Czekam jak zacznie chodzic i wtedy trzeba bedzie jej jakies kupic na zime.. mam upatrzone w Bartku, za 169 złoty...:/ no ale pierwsze musze byc dobre.
A wy jakie macie na zime??

Ja tez kupiłam Hanulce BEFADo - śa sliczne.
Hania jeszcze sama nie chodzi, ale podobaja sie jej te butki i w nich wędruje przy meblach lub z jezdzikiem :) Niech sie przyzwyczaja do butków..
Oczywiscie nie chodzi w nich cały dzien, bo cczasami tylko ze skarpeta z ABS. Butki sama tez sobie sciaga jak jej sie znudza :)

Czekam jak zacznie chodzic i wtedy trzeba bedzie jej jakies kupic na zime.. mam upatrzone w Bartku, za 169 złoty...:/ no ale pierwsze musze byc dobre.
A wy jakie macie na zime??

Moj M takie Crocs Crocsy Flurry Kozaczki Nowe z USA 23 (1314787252) - Aukcje internetowe Allegro kozacZki sa super nieprzemakalne:-)

reklama
Do góry