Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3d robilam w 18 tc i 29 bo juz ladnie widac dzidzie nic wiecej nie placilam tylko poprosilam o ladne zdjA dostawalyscie na 1 prenatalnych usg3d? Trzeba było dodatkowo za nie płacić?
3d robilam w 18 tc i 29 bo juz ladnie widac dzidzie nic wiecej nie placilam tylko poprosilam o ladne zdjA dostawalyscie na 1 prenatalnych usg3d? Trzeba było dodatkowo za nie płacić?
Fajny spam. Taki wcale nie wyglądający xDJeżeli chodzi o badania prenatalne to moja znajoma nie tak dawno zapisała się do Olmedical. Tutaj jednak podejście do każdego pacjenta jest bardzo profesjonalne i co ważne badanie wykonywane jest za pomocą sprzętu jak aparat ultrasonograficzny Samsung Hera W9 także dzięki niemu można poznać wiarygodne wyniki co jest bardzo ważne, a wy gdzie planujecie wybrać się na to badanie?
Dokładnie, zgłosiłam administratorceFajny spam. Taki wcale nie wyglądający xD
Tak, dostaliśmy potwierdzenie już na 100 procentDziewczyny mam jeszcze jedno pytanie dotyczące badań prenatalnych, czy na pierwszym badaniu dowiedzialyscie się jaka prawdopodobnie jest płeć maluszka?