reklama
Rozwiązanie
3d robilam w 18 tc i 29 bo juz ladnie widac dzidzie nic wiecej nie placilam tylko poprosilam o ladne zdjA dostawalyscie na 1 prenatalnych usg3d? Trzeba było dodatkowo za nie płacić?
zoja81
Fanka BB :)
Mi powiedzieli ze chlopiec a poxniej wyszlo ze dziewczynka.Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie dotyczące badań prenatalnych, czy na pierwszym badaniu dowiedzialyscie się jaka prawdopodobnie jest płeć maluszka?
12 tc wiec od razu mowili ze tylko wrozba
reklama
A dostawalyscie na 1 prenatalnych usg3d? Trzeba było dodatkowo za nie płacić?Ja bylam w 12+4 na 90%lekarz mi powiedział i sie sprawdzilo
89karola80
Mi dr wszystko nagrał na pendrive (zdjęcia, filmiki) + takie zwykłe wydruki jak przy każdym USG. 21.01 mam USG połówkowe i też prosił, abym przyniosła pendrive. Nie wiem, czy to jest dodatkowo płatne, czy już ma to wliczone w cene wizytyA dostawalyscie na 1 prenatalnych usg3d? Trzeba było dodatkowo za nie płacić?
A ile płaciłas za wizytę?Mi dr wszystko nagrał na pendrive (zdjęcia, filmiki) + takie zwykłe wydruki jak przy każdym USG. 21.01 mam USG połówkowe i też prosił, abym przyniosła pendrive. Nie wiem, czy to jest dodatkowo płatne, czy już ma to wliczone w cene wizyty
89karola80
USG genetyczne - 250 zł, USG połówkowe też ma tyle kosztowaćA ile płaciłas za wizytę?
A w jakim mieście to było?USG genetyczne - 250 zł, USG połówkowe też ma tyle kosztować
89karola80
Nie wiem, czy będziesz wiedziećA w jakim mieście to było?
Marynia88
Moderator
Mi Pani doktor powiedziała że na 99% będzie chłopak i to się sprawdziło a badania miałam pod koniec 12 tygodnia.
89karola80
Mi dr na genetycznych powiedział, że na 90% chłopczyk. 03.01 miałam wizytę kontrolna i potwierdził na 99%Mi Pani doktor powiedziała że na 99% będzie chłopak i to się sprawdziło a badania miałam pod koniec 12 tygodnia.
reklama
Pytajka123
Zaciekawiona BB
Tak wtedy miały być chłopaki a wyszły dziewczynki [emoji173][emoji848]