reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze badanie prenatalne a płeć dziecka

frez.ja1987

Fanka BB :)
Dziewczyny, jak to jest z określeniem płci w czasie pierwszych badań prenatalnych? Którejś z was zdarzyła się pomyłka?

reklama
Mi na prenatalnych powiedzieli, że raczej dziewczynka, ale na dzisiejszej wizycie 17+2 zamieniła się w chłopca :)
Co z tego wyjdzie okaże się za 5 miesięcy, ale podobno nic się już nie powinno zmienić!

Mi na pierwszych prenatalnych powiedział lekarz, że dziewczynka i właśnie obok mnie sobie śpi moja księżniczka :)

U mnie na pierwszym doktorka powiedziała, że chłopczyk, na połówkowym już wyszło, że dziewczynka. No i urodziła się dziewczynka :)

Jeżeli dobry sprzęt i dzidzia się odkryje to powiedzą, ja teraz już w 12tc wiedziałam że będzie synek i na każdym usg się potwierdza :)

W obu ciążach ginekolog twierdziła, że nie powie płci bo nie chce zgadywać, bo to za wcześnie i wszystko się rozwija. Dopiero na połówkowych się dowiadywałam co urodzę w 100%. ;)

reklama
Ja byłam na szczegółowym badaniu usg w 10 tyg. 6 dniu i Pan doktor powiedział, że bobas wygląda mu na dziewczynkę i się sprawdziło Moja misia ma już prawie 10 miesięcy.

Do góry