Michalina1993
Fanka BB :)
Nie prawda Jestem w 28tc i mam dwie. Jedną mam z poprzedniego miejsca zamieszkania i drugą dostałam w poniedziałek po 'transferze'Teraz juz nie ma ksiazeczek tylko jest online
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie prawda Jestem w 28tc i mam dwie. Jedną mam z poprzedniego miejsca zamieszkania i drugą dostałam w poniedziałek po 'transferze'Teraz juz nie ma ksiazeczek tylko jest online
Nie prawda Jestem w 28tc i mam dwie. Jedną mam z poprzedniego miejsca zamieszkania i drugą dostałam w poniedziałek po 'transferze'
Teraz juz nie ma ksiazeczek tylko jest online
Cześć.
Mieszkam w Anglii. Piszę z takim pytaniem, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Zadzwoniłam do przychodni i położna ma do mnie oddzwonić. Jestem ciekawa czy przyjmują na jakieś badania przed 12tyg i pierwszym USG... czy wystawiają jakieś potwierdzenie, że jest się w ciąży czy muszę czekać? Potrzebuje tego zaświadczenia jak najszybciej. Czy jest jakaś możliwość żeby go dostać?
książkę ciąży dostaniesz dopiero po pierwszym usg i spotkaniu z PoloznaSłyszałam, że wystawiają książeczkę ciąży i to można traktować jako potwierdzenie, że jest się w ciąży?
kiedy najlepiej udać się na pierwszą wizytę? Czy w 6 tygodniu biło już u Ciebie serduszko?książkę ciąży dostaniesz dopiero po pierwszym usg i spotkaniu z Polozna
tak u mnie biło już serduszko był to dokładnie 6 tydzień 2 dzień.kiedy najlepiej udać się na pierwszą wizytę? Czy w 6 tygodniu biło już u Ciebie serduszko?
jak jechałam na wizytę to z moich obliczeń był to siódmy tydzień ale okazało się ze ciąża jest jednak młodsza o tydzień.kiedy najlepiej udać się na pierwszą wizytę? Czy w 6 tygodniu biło już u Ciebie serduszko?
Ja nie planuje aż tyle czekać, ale chciałabym się udać do polskiej przychodni i być pewna że już może bić serduszko. Wizyta jest dosyć droga i sama przychodnia jest 30mil ode mnie..jak jechałam na wizytę to z moich obliczeń był to siódmy tydzień ale okazało się ze ciąża jest jednak młodsza o tydzień.
Ja nie czekałam z wizyta jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży odrazu zadzwoniłam i umówiłam się na wizytę.
Nie wytrzymałabym w niewiedzy do 13 tygodnia na usg
rozumiemJa nie planuje aż tyle czekać, ale chciałabym się udać do polskiej przychodni i być pewna że już może bić serduszko. Wizyta jest dosyć droga i sama przychodnia jest 30mil ode mnie..