reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piersi w ciąży

mi piersi urosły z miseczki b na c i oczywiscie zmienił sie obwód....i te brodawki-takie ciemne?! mam nadzieje że po ciązy jak przestane karmić troche zbledną????

reklama
Witam, jestem w 12 tygodniu ciąży, od kilku dni mam taki ból jakby ktoś wbijał mi igiełki w prawą brodawkę piersi. Co to może być?

Czy to takie niby kłucie niby swędzenia? Jeśli tak to nie wiem co to, pewnie ma związek ze zmianami jakie zachodzą w piersiach ale miałam to samo i czasem do tej pory mi chwilę dokucza;)

A moje pytanie jest z innej beczki troszkę, czy siara w ciąży pojawia się głównie w 3 tymestrze? Czy normalne jest, jak pojawia się mniej więcej w 24-25 tyg?

Czy to takie niby kłucie niby swędzenia? Jeśli tak to nie wiem co to, pewnie ma związek ze zmianami jakie zachodzą w piersiach ale miałam to samo i czasem do tej pory mi chwilę dokucza;)

A moje pytanie jest z innej beczki troszkę, czy siara w ciąży pojawia się głównie w 3 tymestrze? Czy normalne jest, jak pojawia się mniej więcej w 24-25 tyg?

Nie ma reguły w którym tygodniu ciąży pojawia się siara. U jednych kobiet pojawia się wcześniej u innych na samym końcu ciąży a u jeszcze innych w ogóle w ciązy nie występuję a dopiero po porodzie. ;-)

U mnie siara pojawiła sie miesiac temu czyli w 23tyg.
Co do zmian piersi to rosna mi od pierwszych tygodni,tylko ''miski'' o 3 rozmiary a obwod nic;)

Dziękuję za info:) No mi już 3 numery urosły ale na szczęście nie widzę, żeby robiły to nadal, więc może do porodu dadzą spokój bo później te rozstępy i flaczki... a wspomnę, że również małe A miałam przed, więc różnica jest ogromna:)

moje piersi także baardzo sie powiekszyły w ciązy.a tak około 34 tygodnia pojawiły się na nich rozstępy niestety wpływu jakiegoś wiekszego na to nie miałam:(a już po porodzie jak dostałam pokarmu to były gigantyczne aż nie mogłam uwierzyć.no i teraz może zbyt atrakcyjnie nie wyglądaja ale stanik push up:) założe i wszystko na swoim miejscu jest:)

reklama
Do góry