Witam, zwracam się do Was ponieważ mam ogromne zmartwienie, kilka dni temu zauważyłam, ze moja lewa brodawka zrobiła się dużo twrdsza od prawej, czy to normalne ze podczas ciąży(jestem w 22tc) brodawki stają się twardsze. Zauważyć można to głównie podczas gdy moje sutki np pod wpływem chlodu stają się sterczące. Bardzo mnie to martwi, boję się że moze byc to nowotwór. Moja lewa pierś była zawsze trochę "bardziej"
Już od dawna miałam podwyzszony poziom prlaktyny i z tego powodu delikatne wycieki z piersi, z lewej zawsze więcej. Rok temu badałam moje piersi u onkologa z powodu wycieków i stwierdzono własnie zawyzony poziom prolaktyny, z reszta jak swierdził mój ginekolog właśnie z tego powodu z medycznego punktu widzenia nie miałam prawa zajsc z ciążę, a tu taka niespodzianka, przy pierwszej próbie zmajstrowaliśmy naszego synka Stasia który urodzi się w listopadzie. Czy Wy także zauważyłyście u siebie że brodawki stały się twardsze? Dodam tylko ze mój ginekolog od poczatku ciąży nie pofatygował się zeby zbadac moje piersi.