reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pieluchy z Biedronki - POLECAM

reklama
W koncu kupilam pieluszki cien z Lidla. Narazie testujemy. Na 4 pampersy 2 razy urwal mi sie przylepiec, takze czyse pieluszki do kosza poszly. Mam nadzieje ze to przypadek byl i zreszta bedzie ok. Narazie nie przemakaja ;D

asiuleks a które pieluchy kupiłaś? Te w małym czy mega opakowaniu? Tych małych miałam kiedyś jedną paczkę, ale nie odpowiadały nam, natomiast tych w megapakach używamy ponad pół roku i nigdy nie zdarzyło się mi, żeby choć jedna miała jakiś feler.

Kupilam te pakowane po 50szt za 30zl.
Moze za mocno ciagne za te przylepce????Ale w biedronkowych tez ciaglam i mi sie nie urywalo???Nie wiem, ale lidlowskie sa dosyc waskie i zeby dobrze zapiac musze je pozadnie naciagnac. Moze z rozmiarowka cos nie tak>????
Kupilam te do 15 kilo bodajze(chlopcy waza po 10 kilo).
Pozatym sa bardzo chlonne - nie trzeba ich tak czesto zmieniac jak dada, nie przemakaja i sie nie przelewa boczkami. Pod tym wzgledem super.
A - i ten pasek pokazujacy kiedy pieluszka jest pelna jest do bani. Wystraczy ze dziecko zrobi siusiu i w tym miejscu gdzie jest mocz od razu pasek robi sie niebieski

a mi siostra kupiła dużą paczkę pieluch z rossmana... porażka.
taka byłam zadowolona z tych 5-9 ale małej paczki.
teraz już tymuś podrósł, więc zdecydowaliśmy że trzeba zmienić na większe i mamy 7-18 dużą paczkę. okropne są :( :(
czy ktoś wie dlaczego w małej paczce są inne a w dużej inne???
czy to tak zawsze???

efunia pisze:
a mi siostra kupiła dużą paczkę pieluch z rossmana... porażka.
taka byłam zadowolona z tych 5-9 ale małej paczki.
teraz już tymuś podrósł, więc zdecydowaliśmy że trzeba zmienić na większe i mamy 7-18 dużą paczkę. okropne są :( :(
czy ktoś wie dlaczego w małej paczce są inne a w dużej inne???
czy to tak zawsze???
ja używam pampersa i rossmana i niczym się nie róznią jak dla mnie może felerna paczka a bordowe czy zółte

reklama
efunia pisze:
no żółte właśnie.

a przed tem miałas bordowe?? Bo ja nie kupuję żółtych, sa gorsze i tańsze także, pewnie dlatego. Mają ceratkę i w ogóle ...
Także polecam zawsze bordowe, sa o wiele lepsze i nie ma znaczenia duże czy małe ;D ;D ;D

Do góry