reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Liriel pisze:jsorbek a poza promocją ile kosztują? Cien i Frotto też są po 80 sztuk.
Kurcze nie wiem sprawdzę to wam napiszę kutro może ale chyba ok 5 z groszem
efunia pisze:frotto mają 72 sztuki
Całkiem możliwe, dawno ich nie kupowałam, bo do naszego Lidla jakoś dostawy akurat tych chusteczek nie dochodzą, stąd pomyłka, ale Cien na pewno mają 80 sztuk.
asiuleks a które pieluchy kupiłaś? Te w małym czy mega opakowaniu? Tych małych miałam kiedyś jedną paczkę, ale nie odpowiadały nam, natomiast tych w megapakach używamy ponad pół roku i nigdy nie zdarzyło się mi, żeby choć jedna miała jakiś feler.
asiuleks
Fanka BB :)
Kupilam te pakowane po 50szt za 30zl.
Moze za mocno ciagne za te przylepce????Ale w biedronkowych tez ciaglam i mi sie nie urywalo???Nie wiem, ale lidlowskie sa dosyc waskie i zeby dobrze zapiac musze je pozadnie naciagnac. Moze z rozmiarowka cos nie tak>????
Kupilam te do 15 kilo bodajze(chlopcy waza po 10 kilo).
Pozatym sa bardzo chlonne - nie trzeba ich tak czesto zmieniac jak dada, nie przemakaja i sie nie przelewa boczkami. Pod tym wzgledem super.
A - i ten pasek pokazujacy kiedy pieluszka jest pelna jest do bani. Wystraczy ze dziecko zrobi siusiu i w tym miejscu gdzie jest mocz od razu pasek robi sie niebieski
Moze za mocno ciagne za te przylepce????Ale w biedronkowych tez ciaglam i mi sie nie urywalo???Nie wiem, ale lidlowskie sa dosyc waskie i zeby dobrze zapiac musze je pozadnie naciagnac. Moze z rozmiarowka cos nie tak>????
Kupilam te do 15 kilo bodajze(chlopcy waza po 10 kilo).
Pozatym sa bardzo chlonne - nie trzeba ich tak czesto zmieniac jak dada, nie przemakaja i sie nie przelewa boczkami. Pod tym wzgledem super.
A - i ten pasek pokazujacy kiedy pieluszka jest pelna jest do bani. Wystraczy ze dziecko zrobi siusiu i w tym miejscu gdzie jest mocz od razu pasek robi sie niebieski
a mi siostra kupiła dużą paczkę pieluch z rossmana... porażka.
taka byłam zadowolona z tych 5-9 ale małej paczki.
teraz już tymuś podrósł, więc zdecydowaliśmy że trzeba zmienić na większe i mamy 7-18 dużą paczkę. okropne są
czy ktoś wie dlaczego w małej paczce są inne a w dużej inne???
czy to tak zawsze???
teraz już tymuś podrósł, więc zdecydowaliśmy że trzeba zmienić na większe i mamy 7-18 dużą paczkę. okropne są
czy to tak zawsze???
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
ja używam pampersa i rossmana i niczym się nie róznią jak dla mnie może felerna paczka a bordowe czy zółteefunia pisze:a mi siostra kupiła dużą paczkę pieluch z rossmana... porażka.
czy to tak zawsze???
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
efunia pisze:no żółte właśnie.
a przed tem miałas bordowe?? Bo ja nie kupuję żółtych, sa gorsze i tańsze także, pewnie dlatego. Mają ceratkę i w ogóle ...
Także polecam zawsze bordowe, sa o wiele lepsze i nie ma znaczenia duże czy małe ;D ;D ;D
Podziel się: