reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

**********pielęgnacja**********

Natalia gabip@wp.pl
No ja też myślę że zepsuć się raczej nie zepsuło a zastój chyba to nie był bo mnie cycek nie bolał specjalnie ale jakby twardszy był niż ten drugi a wogóle to z tym cyckiem mam od początku taką jazdę bo mnie prawie zawsze bolał jak mały z niego jadł :(
Moskito to ja już nie sprawdzam czy leci od dzisiaj żeby się nie denerwować ;D no ale wraca na szczęście wszystko po malutku bo jeszcez przed chwilką sprawdzałam i leci ;D wow a nawet tryska hehe

reklama
Gabi Nooo, super ze juz powoli wraca do normy wszystko ;D ;D ;D ;D daj znać jak kryzys całkiem minie - pocieszymy sie razem ;) ;) ;) no to juz niedługo czekają cie przespane nocki(w miare przespane) ;D ;D ;D

Gabi[/] artykuł wysłałam. Cieszę się, że już jest lepiej. Odnośnie żółtego mleczka to tak sobie pomyślałam, że może też masz śmietanę w cyckach jak Ziemzia, co? ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Dziewczyny mała od wczoraj niezrobiła kupy, ale dostala wczoraj oprócz piersi raz butle ze sztucznym bo mnie niebyło długo w domu. Myslicie że to d sztucznego ma problem z kupą??

Agnes raczej tak od sztucznego mleka, mój Filip też pije sztuczne mleko i robi kupki raz na trzy, cztery dni ;D

Dziewczynki jak wiecie miałam kryzys laktacyjny....i w sumie nie wiem czy jeszcze mam czy nie. Mi sie wydaje, ze jeszcze mam mało mleka, Kacper w ciągu dnia potrafi co 1,5-2 godziny dopominać sie o cyca i czasmi jak już wydoi oba cycki to jeszcze marudzi i musze uspokajać go smokiem ::) , najgorzej jest wieczorem i czasami musze go dokarmić butelką (ściągniętym wcześniej mleczkiem a raczej wyciśniętym po wielkich zmaganiach z laktatorem ::)). W nocy jednak przesypia 3-4 godziny, ale w nocy też jak ja odpoczywam to mam więcej pokarmu. Więc nie wiem czy to tak ma być czy jeszcze coś jest nie tak ::). Kacperek ładnie przybiera na wadze, jak wychodziliśmy ze szpitala to ważył 2920 a 2 tygodnie temu jak się ważyliśmy to już 4610 :), zobaczymy jak bedzie dalej.... ::)

Paula mam dokładnie ten sam problem - nie wiem czyjuż mam wystarczająco dużo mleczka. Ingusia wprawdzie już nie płacze jak się mleczko skończy, ale troszkę szarpie cycka, łapie i wypluwa, nie wiem co to ma znaczyć, czy się najada czy nie. :-[

Lena tez szarpie i bawi sie cyckiem, czasem placze. Ale sie najada. Na pewno bo przybiera na wadze, no i spi spokojnie potem.

reklama
Do góry