reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja niemowlaka od A do Z

reklama
szkoda latania teraz po pocztach gdzie jest po 1000 osób. heh jutro kupie i mam nadzieje ze one pachna tak samo jak płyn do kapieli i krem na zimne powietrze. Wtedy chodze i wacham wacham moje dziecko. Dzisj juz na badaniach ludzie sie na mnie dziwnie patrzyli ;-)

Ja się zgadzam z Sugar, że Babydream są za suche. Używam Nivea, Pampers, Bambino (te ostatnie fajnie się wyjmują z opakowania, bo reszta wyciąga się tak, że trzeba je z powrotem upychać, żeby zamknąć folię - inaczej schną). W domu mam kilka paczek różowych Babydream i ich nie używam.

My używamy chusteczek Huggies i jak dla nas są najlepsze.
Pieluszki również Huggies lub Pampers,od samego początku używamy 2
A kosmetyki Oilatum Junior,do kąpieli i na ciałko.
Pupę myjemy tylko wodą,jak na razie żadnych odparzeń:-))

no to może ja po prostu się już przyzwyczaiłam do ich suchości? ;-) ja używam pudełka, żeby się dużo nie wyciągało i nie wysychały. spróbuje chyba dada, chociaż przy alergiku to trochę strach eksperymentować

niedawno w promocji w Tesco było 6 paczek chusteczek Pampers za 24,99, czyli wychodziło po 4,17 zł za paczke 72 szt. Na razie próbuję je zużyć :-)

Powiedzcie mi,jaka oliwka jest dobra na bardzo suchą skórę? Do tej pory używałam bambino,ale skóra dalej się łuszczy. Najbardziej na jednym policzku,szyi i z tyłu głowy? Co możecie mi polecić?

Hmm... no mi Bambino wystarcza... Dziecku też :-) Ale siostra zachwala sobie te oliwki Johnson&Johnson w żelu. Ponoć strasznie ekonomiczne, a ja osobiście uwielbiam ich zapach!

reklama
Hmm... no mi Bambino wystarcza... Dziecku też :-) Ale siostra zachwala sobie te oliwki Johnson&Johnson w żelu. Ponoć strasznie ekonomiczne, a ja osobiście uwielbiam ich zapach!
Ja też używam tej w żelu i starcza mi na 2 miesiące jedna i jest super bo nie "wchodzi" w ubranko i dobrze nawilża ale ja buzi i główki nie oliwkuję. Na buzie używam kremu oliatum soft jest świetny, super nawilża i nie jest tłusty.

Do góry