calineczka27
Fanka BB :)
Czy zmieniacie w nocy dzieciaczkom pieluchy jesli nie mają mokrego ubranka i nie ma kupy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od tego zaczne bo to najtansza wersja )my do kąpieli co parę dni oliatum a tak to bella z oliwką , a na codzien do mycia dupki zwykle mydło biały jeleń- sama na nie przeszłam bo mi skóry nie wysusza. A do smarowania hipp mleczko do ciała, a na buźkę ziajka dla dzieci.
Asiek a może warto w krochmalu trochę małą pokąpać, moja mama tak ze mną robiła i pomagało.
to ja chyba wredna matka jestem bo wlasnie gdzies tyle trymam niunke w pampkuCalineczko, pampersa zmieniamy przed każdym karmieniem, nawet gdy nie jest zupełnie przemoczony. nasza nocka to 20-5 rano więc nie ma opcji żeby nie przebrać małej