reklama
Dziewczyny- poradzcie :-) Kiedy mozna wziac Maluszka na pole? :-)
Melisa - widać, że jesteś z południa Ja jak mówię w Warszawie "na pole" to mnie wzrokiem zabijają
A co do octaniseptu - my będziemy mieć spirytus, za radą babci. Koleżanka używała octaniseptu i też wdarło się jakieś zakażenie, zaczął pępuszek ropieć i podśmierdywać Musili do szpitala z tym jechać.
Nie mówię, że octanisept to zło, ale wolę sprawdzony sposób babci w tym wypadku.
U drugiej koleżanki octanispet skończył jako środek do czyszczenia wanienki
U drugiej koleżanki octanispet skończył jako środek do czyszczenia wanienki
o! czemu nie:-)
Dziewczyny czy zabieracie/ zabierałyście do szpitala kosmetyki dla maluszków? Ja mam na liście ze szpitala, że mają być.. ale nie chce mi się tachać tych dużych butelek i stwierdziłam że wezmę małe próbki, które dostałam w aptece - czy tak można?
niki222
Fanka BB :)
U mnie też jest na liście żeby wziąć kosmetyki i jak też biorę próbki.Mam Oilatum emulsję do kąpieli i z tej firmy też kremik. Jeszcze chyba spakowałam coś jeszcze dla maluszka ale już nie pamiętam.Poza tym wzięłam dla siebie też próbki i miniaturki.Bo te o normalnych pojemnościach rzeczywiście dużo miejsca zajmują.Dziewczyny czy zabieracie/ zabierałyście do szpitala kosmetyki dla maluszków? Ja mam na liście ze szpitala, że mają być.. ale nie chce mi się tachać tych dużych butelek i stwierdziłam że wezmę małe próbki, które dostałam w aptece - czy tak można?
fazerkamm
ja wzięłam ale nie były potrzebne.. kąpali małego w szpitalnych kosmetykach ;-)
po jakim czasie można obcinać paznokcie??
po jakim czasie można obcinać paznokcie??
pati...
Fazerka my obcielismy paznokietki w trzeciej dobie, przy pierwszej domowej kapieli! Najlepiej po kapieli jak sa miekkie, i najfajniej jak Ty karmisz a tatus obcina, bo malenstwo wtedy spokojniutkie jest!
Fazerka- ja obcielam paznokcie jak przyjechalismy na mieszkanie- czyli w 4 dobie :-) Milenka byla bardzo grzeczna, obcinalam nozyczkami dla niemowlat i poszlo szybciutko :-)
Bakalia- ja wzielam kosmetyki, ale nie byly potrzebne. Maluszka kapali w swoich. Uzywalam tylko swojego kremu na odparzenia Nivea, chusteczek nawilzajacych i oczywiscie Pampersow :-)
Bakalia- ja wzielam kosmetyki, ale nie byly potrzebne. Maluszka kapali w swoich. Uzywalam tylko swojego kremu na odparzenia Nivea, chusteczek nawilzajacych i oczywiscie Pampersow :-)
Mami91
a ja obcielam paznokcie dopiero jak mala skonczyla dwa tygodnie, gdzies w necie znalazlam ze tak sie obcina bo beda brzydko rosnac czy cos w tym stylu. a zeby sie nie drapala to w ruchu byly niedrapki/
reklama