reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

aga bylam ostatnio w esotiq ale nic ciekawego niebylo, ja poszukuje polusztywniane a o takie ciezko.. jakis czas temu fajne kupilam w Dali

reklama
krewetka ja kupuję w brabella na ul. Kazimierza Wielkiego. Mają spory wybór, ale mnie najlepiej leżą Panache tylko z kolekcji Cleo, mam 4 od nich i tylko w tych chodzę. Mają tam też Dalie, Freya, Ewe Bien. Jest w czym wybierać;-).

a ja się założę, że nikt nie ma mniejszych cycków jak ja :-D:-D:-D
biust tzn zwisy 77cm :szok::-D:confused2:
biodra 85cm
talia 66cm

jak wpisałam 52kg to nogi mam niby idealne a uważam, że uda mam za duże...

dziwne bo ja noszę 75b a mam dużo mniejszy cyc

Ja też mam zwisy:p. Sprawdziłam teraz ostanio kupowany biustnosz i mam jednak 65 FF, nie wiem czemu byłam pewna, że E:eek::sorry:.

najbardziej to chyaa mnie zmalal biust,po ciazy nosilam rozmiar e,przed ciaza c/d a teraz a.
Oczywiscie ja jestem z tego bardzo zadowolona:)
i trafilam na fajny staniczek z triumfa bo likwidowali u nas sklep i cena byla przystepna,fajne sa tez te z firmy key choc to mlodziezowa firma:p

najbardziej to chyaa mnie zmalal biust,po ciazy nosilam rozmiar e,przed ciaza c/d a teraz a.
Oczywiscie ja jestem z tego bardzo zadowolona:)
i trafilam na fajny staniczek z triumfa bo likwidowali u nas sklep i cena byla przystepna,fajne sa tez te z firmy key choc to mlodziezowa firma:p
Tam nie ma moich rozmiarów i krojów
estragon a jakie tam maja ceny?
od ok. 100-200 zł

reklama
Krewetka sporą rozmiarówkę ma Gorsenia, ceny nie są aż tak wygórowane np. tu staniczek w rozmiarze 65F za 35zł biustonosz miękki BIG 35184

Ja już kilka lat kupuję z tej firmy, kiedyś przed 2 ciążą z Triumpha, ale teraz nie mają rozmiaru dla mnie (noszę 85J).

Z półusztywnianych znalazłam w twoim rozmiarze co prawda 2, ale miękkie też nie są złe, dobrze dobrane ładnie utrzymują duży biust (nigdy nie byłam do takich przekonana, zawsze kupowałam usztywniane, ale kiedyś zaryzykowałam i z tej firmy całkiem ładnie leży):

http://sklep.gorsenia.pl/produkt/9887/biustonosz_polusztywniany_832.aspx

http://sklep.gorsenia.pl/produkt/17856/biustonosz_polusztywniany_k086.aspx

Wg strony mają 2 sklepy w Krakowie GORSENIA Lingerie - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej - Województwo Małopolskie

Ostatnia edycja:
Do góry