reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

Z tym biustem to tak mam,im więcej ważę tym większy biust ;-) mój rekord po urodzeniu Julki gdy ważyłam 64 kg i byłam karmiaca mama,to 108 cm w biuście.Długo miałam taki obwód ;-/później jak waga spadała to i obwód spadał ;-)
To tak jak ja:tak:. Jeszcze w lipcu kuopwałam biustonosz 75 F, a ostatnio kupiłam 65 E:-).

reklama
to ja kupowalam biustonosz 85e a teraz 75a i czasami miseczka jest za duza...
Nie wiem jakie mam wymiary ale wazylysmy sie niedawno i bylo 52,5kg...
Ale ja w pasie mam tyle samo pewnie co w biodrach.

to ja kupowalam biustonosz 85e a teraz 75a i czasami miseczka jest za duza...
Nie wiem jakie mam wymiary ale wazylysmy sie niedawno i bylo 52,5kg...
Ale ja w pasie mam tyle samo pewnie co w biodrach.
Nie kłam! Widziałam twoje zdjęcia i masz zajebistą figurę i wcięcie w talii!

Julita a ty nie kupujesz przypadkiem za dużych staników?? Niemożliwe, że masz więcej w obwodzie niż ja...

pomierzyłam się i poważyłam
54 kg, wymiary jak wyżej, z wyjątkiem bioder, teraz jest 83 cm i talii-71 cm:-)
wow, to ci powiem, że masz mniej w biodrach niż ja :-p
To tak jak ja:tak:. Jeszcze w lipcu kuopwałam biustonosz 75 F, a ostatnio kupiłam 65 E:-).
no coś ty? ja kupuje 65 D a Ty masz przecież wielkie piersi

Nie kłam! Widziałam twoje zdjęcia i masz zajebistą figurę i wcięcie w talii!

Julita a ty nie kupujesz przypadkiem za dużych staników?? Niemożliwe, że masz więcej w obwodzie niż ja...
no własnie Julita nie kłam:-p

to ja mam podobne

w pasie 69-70cm
biodra 85cm
biust 83cm

no fakt małe wcięcie w pasie wychodzi z tych liczb:-p ale 62cm w pasie to na bank nigdy nie będę miałą;P

super:-)

a ja liczylam ze w pracy troche schudne ale nic z tego :( wiecej roboty i biegania ale i wiecej byłam glodna..... ale po weekendzie sie pomierze, moze jednak jest na dzieje na jakis -1cm w biodrach:baffled:

reklama
Do góry