reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

reklama
pomierzyłam się i poważyłam
54 kg, wymiary jak wyżej, z wyjątkiem bioder, teraz jest 83 cm i talii-71 cm:-)

hahaha a ja wpisałam 168cm i 51kg i wyskoczyło mi :
Daleko Ci do ideału. Dla wzrostu 168 idealna waga musi wynosić od 52 do 66.5 kg. Muszisz wprowadzić wartość z tego przedziału, aby zobaczyć idealne wymiary.

ESTRAGON super wymiary :-) gratulacje :-)Jesteś bardzo szczupła w biodrach :-) dla porównania podam swoje aktualne aktualne wymiar:biust 94,talia 68, biodra 86.Talia 60 cm dla mnie nieosiągalna,chyba,że dzieło chirurga plastycznego ;-)Waga podobnie 53-54 kg.Tylko jestem trochę starsza od Ciebie i po dwójce dzieci,więc chyba jest dobrze :-) Od przyszłego tygodnia zaczynam pilates,bo dostałam zielone światło od lekarza,ale bieganie zabronione chyba już na stałe,ze względu na serce.

Agnieszka ja nigdy nie miałam 60 cm w talii:sorry:, nawet jak ważyłam 49 kg, to brzuch zawsze mi odstawał. Taki typ sylwetki. Za to piersi masz większe niż ja!:rofl2:. Generalnie rzadko to się zdarza:-D.

reklama
Z tym biustem to tak mam,im więcej ważę tym większy biust ;-) mój rekord po urodzeniu Julki gdy ważyłam 64 kg i byłam karmiaca mama,to 108 cm w biuście.Długo miałam taki obwód ;-/później jak waga spadała to i obwód spadał ;-)

Do góry