reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Podziwiam Cię.
Ja miałam strasznie długi poród i modliłam się o znieczulenie - niestety nie mogłam go dostać, a i tak byłam przykuta do łóżka bo dostawałam oksytocynę, jakąś kroplówkę i antybiotyk dożylnie.

nie za szybkO! zobaczymy jak wyjdzie w praktyce...jak tez bede MUSIALA lezec? jak sie łazi, kuca kołysze bol jest mniejszy, al jak bede przykluta do lozka bo takie bada wskazania? zobaczymy jak wyjdzie :)

reklama
To nie jestem jedyna. Ulżyło mi, bo mój to się naczytał gdzieś, że NIBY WSZYSTKIE kobiety w ciąży mają podwyższone libido! A ja?! Kompletnie nie mam ochoty... Smutno mi i żal mi mojego małża. Najczęściej się zmuszam... Zaledwie kilka razy sama miałam ochotę :-D No, ale wtedy przynajmniej był zadowolony bo facetów to podnieca jak widzą, że kobitka aż się pali żeby mężulkowi się do spodni dorwać :-D

Hej lutowe mamusie zagladnelam do Was na forum tak z sentymentu ja tez czekalam na lutowego szkraba tylko ze 2009:tak:teraz mam pieknego i wspanialego 7 mc synusia i trzymam kciuki za wasze kruszynki .

Dla tych ktore zostana mami po raz pierwszy : ciesza was ruchy i krecenie sie maluszka - oczywiscie ale poczekajcie az dostaniecie szkraba w swoje ramiona a potem bedziecie patrzec jak sie rozwija cudo po prostu cudo:tak:
Pozdrawiam i Powodzenia!

zazdroszcze, jej ja juz chce swojego malucha miec!

A ja tylko czuję takie "przelewanie się", i takie odgłosy dziwne, jakbym była głodna, ale głodna w tych momentach nie jestem. Ja też już chcę poczuć pierwszego kopniaka:tak::-D:laugh2:

kiedy bylam u lekarza ostatnio wyszlo na to ze schudłam. Mialam juz 4,5 na plus a teraz znowu wychodzi na to ze mam 3. Wiecie co? martwi mnie to. Szczegolnie dlatego ze wiadomo na co choruje(mentalnie ciagle ale fizycznie jest w normie) i sama nie wiem przez co to sie stalo... strasznie sie z tym czuje i mam ochote klamackiedy chudne albo nic nie przytyje...kazdy ma jakies chore nadzieje ze w tym miesiacu bedzie chociaz kilogram wiecej. Kur.. przeciez jest juz wszytko ok, dziewczyny tak maja w ciazy, ze niekoniecznie tyja na potęgę...ale ja rozumiem ich strach i to ze mi nie ufają... sama sobie nie ufam :(

Kochana nie przejmuj się ta wagą tak bardzo, niektóre dziewczyny tez tak tyją, chudną, bierz witaminki i będzie wszystko ok, a po porodzie zrzucamy wszystko podczas karmienia.

Kochana nie przejmuj się ta wagą tak bardzo, niektóre dziewczyny tez tak tyją, chudną, bierz witaminki i będzie wszystko ok, a po porodzie zrzucamy wszystko podczas karmienia.

ja o tym wiem, tylko dla mojego mezczyzny ( on jest juz przwrazliwony) to ja jestem wieczna kobieta na diecie, dla rodzicow to samo. Ciagle ktos mnie kontroluje, ja sama bym sie nie przejmowala az tak, gdyby nie to ze oni mi ciagle patrza na rece i wyliczaja co zjadlam. Lekarz tak samo. Nie jest latwo powiedziec wyluzuj, nieprzejmuj sie...gdyby to takie latwo bylo to koszmar skonczylby sie zaraz po tym jak sie zazcal a trwa juz sporo lat i terapeutow tez nie ma zbytnio wykwalifikowanych, bo jest to naprawde trudne.Ciagle ktos sprawia ze czuje sie winna, ze powinnam wiecej jesc, sama nie wiem ile zjadlam i czy to dobrze...Dla was jest to abstrakcja i niby pierdułka, bo jak mozna chorowac na jedzenie...nie da sie niestety powiedziec sobie wyluzuj.

ale dziekuje wam za wszytko.

reklama
Do góry