reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
A moj synuś ma pory czuwania okolo 22-23 i o 4 nad ranem :eek: i nie ukrywam ze juz jestem tym przerazona, bo moja corcvia tez tak miala i potem w nocy nam nie spala :sorry:ale za to w dzien Witus jest baaaardzo spokojny, praktycznie sie nie rusza. Najwieksze zabawy urzadza sobie wlasnie wieczorkiem.:-)

reklama
Dusiu GRATULACJE :-)

A ja dzisiaj mam wizyte i czekam na potwierdzenie, ze to napewno synek. Zobaczymy czy i tym razem tak pieknie sie nam pokaze.

u mnie tez brykanie najczęściej ok22 i 4-5 rano ;))) najśmieszniej jest kiedy jestem w pracy obsługuję pacjenta a tam mały kopniaczek a u mnie uśmiech od ucha do ucha ;)))

W I trymestrze straciłam 4kg w 4 miesiącu przybyło mi 2 kg, w piątek się ważyłam znowu mi spadł mi 1kg ja już nic nie wiem z tej mojej wagi:eek::eek::eek:

2 kg...ważę 52 kg. Lekarz mówi że to i tak dużo jak na tak szczupła osobę:D I że za 2 miesiące będę specjalnie szukać na wadze 52 a będzie np. 59:D

reklama
hehhe, fajnie jest czuć te nasze małe szkrabki ;-) Mi się właśnie wywraca w brzusiu hihi. I też nie raz mam taką sytuację, że z kimś gadam a jak mnie puknie to od razu mam banana na twarzy i zapominam o wszystkim dookoła :-D

Do góry