reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
No i tu też głosy podzielone. Może będziemy mieć na uwadze dwa a w szpitalu jak zajrzymy w oczka to się okaze. Na rączce faktycznie podobno jest napisane tylko czyje dziecko i płeć ale jak na przykład książeczkę zdrowia uzupełnią?

My tez mielismy Nikodem (Samuel albo Mikołaj) dla synka

reklama
Mysle nad bardziej popularnym imieniem sama mam takie mało znane i irytowało mnie ze jedyna w szkole jestem i kazdy wie o kogo chodzi :wściekła/y::wściekła/y:

Od przedszkola jestem zachwycona i dumna z tego że nie byłam 5 dziewczynką niezapamiętaną i ginącą w tłumie tylko każdy mnie od razu zapamiętywał w życiu nikt nie pomylił mojego imienia ani mojej osoby.Przy każdych egzaminach ,czytaniach obecności, poznawaniu nowych ludzi usłyszało się miłe słówko na ten temat i od razu się milej robi.POLECAM :-) Chociaż nie mam zbytnio orginalnego imienia ale mimo wszystko rzadko spotykane.

Od przedszkola jestem zachwycona i dumna z tego że nie byłam 5 dziewczynką niezapamiętaną i ginącą w tłumie tylko każdy mnie od razu zapamiętywał w życiu nikt nie pomylił mojego imienia ani mojej osoby.Przy każdych egzaminach ,czytaniach obecności, poznawaniu nowych ludzi usłyszało się miłe słówko na ten temat i od razu się milej robi.POLECAM :-) Chociaż nie mam zbytnio orginalnego imienia ale mimo wszystko rzadko spotykane.
A jak masz na imie ??
Bo ja niestety nie wiem

reklama
Do góry