reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Jesli mimo wszystko nie ufasz farbom fryzjerskim , zawsze można użyć henny . Zapytaj o sposób farbowania henną swoją fryzjerke . Wg mnie to 100% bezpieczny środek bo jest całkowicie naturalny.

Nie każdą z nas stać na kosmetyki na rozstępy za 130 zl , ale polecam lekko brązujacy balsam przeciwko rozstępom dostępny w Oriflame , jest tańszy i 2 w 1 .

reklama
Garniera brazujacego nie uzyje za nic w swiecie, tak samo jak innych brazujacych, oprocz shiseido albo loreala. Czemu? Bo ten zapach powoduje u mnie wymioty, jestem bardzo na niego uczulona w ciazy, musze kupowac takie neutralne.

ja juz mam rostepy na piersiach :( strasznie mi smutno i brzydko to wyglada.Kupilam sobie pharmaceris i pisza tam ze od 4 msc ale ja juz zaczne przynajmniej na piersi stosowac....

:-):-):-)Ale wlosy henna na jasny blondzik? :-):-):-)

Ja polecam ten GARNIERA bo jest delikatniutki i nie pachnie samopalaczem ...
co do kremów na rozstepy to na pewno jest 1000 inych tanszych, ja akurat kupilam ten bo jest sprawdzony i moge sobie pozwolic..

skąd ja znam upartego męża :) jesli się urodzie 19 lutego to ma być Ronald!!! masakra.
ale jak nie to Tadziu albo Olinka (Aleksandra). Podobają mi się też Róża, Jagoda i bardzo bardzo Mira. Ale pierwsze wybory sa chyba najlpesze :)

Ach Ci uparci męzowie :) mój uparł się że jak chłopczyk to Artur, moją opcją jest Dawid podobaja nam się oba imiona a kazdy uparcie stoi przy swoim wyborze : co do dziewczynki to nie mamy jeszcze takich mocnych typów, może: Izabela, Gabriela, Milena lub Nina ale bez akcentu na ktores konkretne wiec pwnie malutka bedzie się nazywała jeszcze jakoś inaczej :)

to ja należę do tych szcześciar co dość spokojnie przechodzą pierwszy okres ciąży :) jedynie jestem niesamowicei zmęczona i spać mogłabym cały czas :) a co do jedzonka to go po prostu nie lubię do tej pory łakomczuch a teraz najchętniej nic bym nie jadła nawet nie moge patrzeć jedzenie ale do kibelka nie latam :)

no nie na jasny blond to napewno nie , ale odzywianie lub przyciemnianie własnego koloru henna jest ok :) ja się zawsze robię na czarno więc mi to wsio rybka czy henną czy zwykłą farbą :)

Witam Was "Śnieżynki" właśnie dołączyłam do forum :)
Wczoraj byłam na drugiej wizycie u lekarza i jestem w 8 tygodniu. Termin mam wyznaczony na 10.02.2010r

reklama
Była mojego ukochanego przepowiedziała mu 2 synów . jednego już ma . wierzyć we wrózby ? nie mam pojęcia !osobiscie ,jakoś tak bemyślnie, od początku nastawiałam się na dziewczynke ... i bardzo bym chciała córeczkę , mój luby też . Ale co będzie to będzie i napewno będzie tak samo kochane :)

Do góry