reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
I ja się dołączam do gratulacji :-)
Oby nic Wam się już po drodze nie przytrafiło, a Aleks rósł duży i zdrwy - żebyście się mogli jak najszybciej cieszyć sobą we własnych 4-ech ścianach :-)

reklama
Ja mam 8 kg na plusie. Niby nie dużo ale czuję się cięższa od słonicy...

po ciazy to sie wyreguluje. Ja tez czuje sie ociezala...Tym czasem- jem ciasteczka owsiane :sorry: po ktorych tak naprawde mam zawsze zgagę, ale sa tak pyszne ze nie moge sie powstrzymac. Rooooosne. Wczoraj zauwazylam ze brzuch mi napuchł, a dzis znowu jest mniejszy :crazy: nie wazylam sie jescze ae wydaje mi sie ze jak teraz pojde do pani doktor to niezly przyrost wagi bedzie. Chociaz teraz nie mam co narzekac, bo przytylam tyle co i nic biorac pod uwage ciaze.

Bidulko - współczuję... Ja po globulkach pozbyłam się grzybków i możemy działać :-) Ale ja jakoś nie mam ochoty...:zawstydzona/y:

boze zebym jescze wiedziala co to jest?!?! a mi z wymazu nie wychodzi nic niepokojacego, tylko paleczki kwasu mlekowego. Moze to zachwiania hormonalne? bo ja wydzieliny niepokojacej tez nie mam, tylko pipka mi spuchla i boooooli i jest czerwona. Na uczulenie to tez nie wyglada, chociaz chyba sporobuje odstawic moje ulubione pachnace wkladki.

Ja po pachnących wkładkach i podpaskach zawsze mam rewolucje. Nie mogę używać perfumowanych wkładek. Niewykluczone że jest to reakcja alergiczna.Chociaż mnie dodatkowo zawsze swędziało...

Ja również życzę zdrówka i oby te magiczne 2kg zbliżały się w szybkim tempie. Pomyśl sobie że za 2 m-ce my będziemy się męczyć a ty już będziesz tulić swoje maleństwo. A dużo już waży?

reklama
jak to sie stało że tak wcześnie?

pojechałm do szpitala bo miałam skurcze i pobolewał mnie brzuch
jak mnie zbadali to miał juz rozwarcie na ok 1,5 cm podłączyli kroplówki blokujące dali leki ale na ktg wychodził skurcze porawiło się ale skurcze były troche słabsze i dzien przed porodem nasiliło się zakazali mi juz całkowicie wstawac a na drugi dzien miałm kroplówke i mimo to skurcze co 3 minuty jak mnie zbadali to rozwarcie było na 4 cm i szybka decyzja ze na blok porodowy miałam cc bo mały sie przekrecił i ułozył posladkowo (wczesniej był juz ułozony jak do porodu)

czemu to tak szybko nie wiem strałam sie dużo lezec i odpoczywac i nie pomogło mały sie uparł i postawił na swoim ;-)

Do góry