reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
mój nie bierze urlopu tylko ma jakoś przyznane 2 tygodnie a że ma świetne układy z szefem to mu wpadnie jeszcze parę dni, plus do końca marca ma do wykorzystania 8 dni zaległego urlopu więc się śmiejemy że cały miesiąc będzie w domu siedział:-D do tego moja mama ma roczny urlop, więc przyjedzie i będzie mieszkała u dziadków by nam nie przeszkadzać, a wciągu dnia będzie wpadała z obiadami ugotowanymi u dziadków, żeby poprać poprasować ciuszki, posprzątać lub zerknąć na małego bym mogła sie wyspać:sorry: kcohana moja:sorry: ale już powiedziała że nie będzie za mnie myć czy ubierać małego żebym sama się z tym oswajała:tak: no i potem w czerwcu mąż bierze dwa tygodnie urlopu i jedziemy na domek na Mazury a w tym czasie zrobimy tam chrzciny i wpadną tam do nas znajomi:tak:

reklama
Dziewczyny, które się rozpakowały (znalazłam na forum):

20 stycznia (termin 1 luty)
Sorga

2 luty (termin 6 luty)
anita_28

4 luty (termin 31 stycznia)
dormark

7 luty (termin 2 luty)
AguśZakochana

12 luty (termin 9 luty)
kurzofretka

15 luty (termin 10 luty)
AnnaS

15 luty (termin 22 luty)
bunka33

17 luty (termin 18 luty)
myszunia

25 luty (termin 26 luty)
juleńka

Ostatnia edycja:
Kochane w związku z tym, że mamy już pierwszą rozpakowaną Lutówkę najwyższa pora stworzyć taki wątek, by w odpowiednim miejscu można było pogratulować Mamusiom, które mogą już cieszyć się swoimi Maleństwami po drugiej stronie brzuszka:-D

mama-i-dziecko3.jpgwe_dwoje_1_1466.jpg
noworodek.jpgphpThumb.php.jpg

Zacznę pierwsza:-D

angela_nd ogromne gratulacje dla Ciebie i dla Twojego synusia Aleksa:-) troszkę wcześnie chciał się wydostać z brzuszka, ale to pewnie dlatego, że chciał być już z Rodzicami na Mikołaja i na Święta Bożego Narodzenia:-D oczywiście ogromnie mocno trzymam kciuki, by Aleks okazał się zdrowym i silnym mężczyzną i szybciutko mógł być z Rodzicami w domku:-) buziaczki:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak samo u mnie w szpitalu nie potrzeba podpasek - oni dają ze szpitala - taką a la ligninę i nie pozwalają wkładac podpasek - bo na tej ligninie sprawdzają kolor czy ilość krwi
copy.png
favicon.ico

Ja również dorzucę swoje pozdrowienia i życzenia dla angela_nd i małego Aleksa:
jak najszybszego powrotu do domciu w zdrowiu i radości.
Gratuluję szczęśliwym Rodzicom :happy:

mon

my jeszcze musimy kupić kosmetyki i prawie wszystko mamy :-D dzis doszedl do zakupionych rzeczy wozeczek :-D ale sie ciesze :-D tak jak by to był dla mnie wozek :-D hihi

oj pośpieszył się syneczek troszkę:-) rzeczywiście ,pewnie chciał choinkę zobaczyć po tej stronie brzuszka już:-D.Gratuluję i życzę Wam dużo zdrowia.

reklama
Do góry