reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Dziewczynki Wy też tak macie,że im bliżej końca to Wam sie nie chce kochac? kurde mi si ejuz od 2 tyg nie chce,nie umiem sie porządnie wyspac,..chyba dlatego ze jestem nie do tego wana hehe:rofl2::laugh2:
a jak próbujemy to mnie wszytsko boli:zawstydzona/y:a byłam u lekarza i wszystko z szyjką i resztą ok..
ma któras jeszcze tak czy tylko ja?

reklama
Olenka, mam tak samo jak Ty, jak do czegos dochodzi to czuje taki ból sie mało nie posikam, a ze mna wszystko ok, jestem dwa dni po wizycie i zdrowa jak ryba, bez sens... chęci tez nie mam wcale...:-( az mi głupio przed mężem, bo przez to ze boli unikam zblizen :-( ja juz chce urodzic :)

ja dopiero teraz daję sobie troszke na wstrzymanie...ale troszkę hihihi wiadomo że nie będziemy z brzuszkami szalały i te zbliżenia nie są już takie super jak kiedyś, choć mój apetyt przed pojawieniem sie brzuszka zatrważał męża:-D:-D:-D

Ja urodziłam 4 dni przed terminem wyznaczonym z OM i w sumie w czasie ciazy USG najczesciej wskazywalo na ten wlasnie dzien. Choc rzadko sie bierze te terminy z USG na powaznie, bo one tak mniej wiecej tylko wyliczaja wage dziecka i dopasowuja wtedy date. A wiadomo, ze dzieci rodza sie z rozna waga i ze USG rzadko dobrze podaje wage dzidziusia ;-)

Dziewczynki Wy też tak macie,że im bliżej końca to Wam sie nie chce kochac? kurde mi si ejuz od 2 tyg nie chce,nie umiem sie porządnie wyspac,..chyba dlatego ze jestem nie do tego wana hehe:rofl2::laugh2:
a jak próbujemy to mnie wszytsko boli:zawstydzona/y:a byłam u lekarza i wszystko z szyjką i resztą ok..
ma któras jeszcze tak czy tylko ja?

A u mnie jest odwrotnie. Do tej pory sex wogole mogl dla mnie nie istniec. Nie odczuwlam zadnej, nawet najmkniejszej potrzeby. I moj mezus byl przy tym bardzo biedny :-( Za to teraz, gdzies od dwoch tygodni.....mrrrrrr.....az strach sie bac kiedy i gdzie mi sie zachce :zawstydzona/y::-D

ja dopiero teraz daję sobie troszke na wstrzymanie...ale troszkę hihihi wiadomo że nie będziemy z brzuszkami szalały i te zbliżenia nie są już takie super jak kiedyś, choć mój apetyt przed pojawieniem sie brzuszka zatrważał męża:-D:-D:-D

A u mnie odwrotnie, wlasnie teraz mam ochote i to na takie zabawy ze ho ho :-p:cool2: to co wyczynialismy wczoraj to sie nei nadaje nawet do publikacji na forum :cool2::-D i wreszcie moj malzonek odżył :tak:

moja Kruszynka waży 1280gram. I dzisiaj mnie teściówka nastraszyla, że to mało:eek:

Kochana, jak dla mnie to Twoje dzidzia waży idealnie do swojego wieku. A tesciowa olej (albo nawet powiedz jej kilka slow do sluchu), bo gdyby Twoje malenstwo wazylo za malo to lekarz z pewnoscia by Cie o tym poinformowal. A z tego co wiem to Twoja tesciowa jednak Cie osobiscie nie badala i ginekologiem nie jest, nie? ;-) Wiec glowa do gory i ciesz sie, ze masz super zdrowe dziecko :-) A tak swoja droga to ta Twoja tesciowa normalna nie jest, ze Cie tak straszy :wściekła/y:

Kochana, jak dla mnie to Twoje dzidzia waży idealnie do swojego wieku. A tesciowa olej (albo nawet powiedz jej kilka slow do sluchu), bo gdyby Twoje malenstwo wazylo za malo to lekarz z pewnoscia by Cie o tym poinformowal. A z tego co wiem to Twoja tesciowa jednak Cie osobiscie nie badala i ginekologiem nie jest, nie? ;-) Wiec glowa do gory i ciesz sie, ze masz super zdrowe dziecko :-) A tak swoja droga to ta Twoja tesciowa normalna nie jest, ze Cie tak straszy :wściekła/y:

stwierdziła, że lekarz jest nienormalny (a ma tytuły prof. dok. hab.) i że za mało jem:eek:przytyłam już 13 kg, więc niewiem czy to mało:eek:Olałam ją totalnie, ale strasznie mnie wnerwiła:wściekła/y:

reklama
bzdura Paullla nie słuchaj mam,babć teściowych i ciotek, one utuczyłyby wszystkich:no::no::no::no: mi tez mówią że chucherko jestem i mam to gdzies bo mowie ze wyniki badań idealne, wiec maja spadac:-p:-p:-p:-p:-p stare przyzwyczajenia że trzeba żreć :eek::eek::eek::eek: masakra;-)

Do góry