reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
również poproszę o dopisanie :) do mam, które nie wiedzą (ja sama jeszcze nie wiem, czy chcę wiedzieć... czy może czekać na niespodziankę :-)) na 3.02 :)

reklama
Dziewczyny słuchajcie ;] Nie wiem, czy gdzieś jest taki temat poruszany... Jestem tu nowa (co pewnie widać po ilości postów ;)) i tak troszkę podczytuję na razie :)
Ale mam do was pytanie... Chodzicie lub macie zamiar chodzić do szkoły rodzenia? Ja mam zamiar się w tym tygodniu zapisać, nie wiem kiedy zacznę te zajęcia... I mam głupi problem, bo mój mąż pracuje do 17-18 i jeżeli zajęcia będą gdzieś od 16 to jestem skazana sama na siebie... Czy któraś z was chodziła do szkoły sama czy te kursy zawsze takie bardzo partnerskie są? A może ja mam tylko głupie obawy, że będę się tam dziwnie czuła jako singiel ;p a większość jednak chodzi sama? Jestem trochę ciemna w tych tematach, moja pierwsza ciąża no i koleżanek w tym stanie niestety brak :/
Pozdrawiam :)

Jest tu dużo mamuś, które rozpoczynają zajęcia. Pewnie się odezwą i Ci pomogą:-)

mnie boli czesto dół kregosłupa i na boku jak spie to czuje dretwienie przy posladku z jednej i drugiej strony, lekarz mówił ze tymi łagodnymi masciami przciwbólowymi można sie smarować

a mogłabyś podać mi jakąś nazwę tych łagodnych maści?najlepiej takich, które Ci pomagają... bo ostatnio mój dół kręgosłupa nie daje mi spokoju... szczególnie, gdy za długo siedzę, a niestety w weekendy na uczelni to nieuniknione :/

ale powiem Wam dziewczyny, że kocham być w ciąży mimo, że pierwsze trzy miesiące miałam praktycznie wyjęte z życiorysu przez nonstopowe wymiotowanie i spanie :) a teraz jest fajnie, tylko właśnie... coraz ciężej z tygodnia na tydzień, ale póki można normalnie się poruszać, to chyba nie ma na co narzekać;-)

oj, też mam rwe kulszową:no: miałam ją już w zeszłym roku, ale wtedy to na kolanach do łazienki szłam, a z bólu to myślałam że ścianę ugryzę:szok: Teraz tez mnie boli, ale idzie wytrzymać. Mam nadzieję, że nie wróci mi ten ból bo wtedy to dostawałam zastrzyki domięśniowo w tyłek

reklama
Dziewczynki ... czy to normalne,że ja nie potrafię się jeszcze cieszyć w zupełności ciążą? Czy to odchył? Jakoś boję się strasznie o zdrowie małej,o poród i mój związek... mam mnóstwo obaw które zakłócają radość ;(((

Do góry