reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja myślałam by dziewczynce dać na imię jedno z tych 3 :
Weronika
Ewelinka
Anastazja

Gabrysia też mi się podoba ale już zajęte w rodzinie.

Wcześniej myślałam o imieniu Maja ale w rankingach najczęściej nadawanych imion jest na 2 miejscu. A nie chce by w klasie do której pójdzie było tyle dziewczynek o tym samym imieniu wiem po sobie Magd było wiele :)

Ja jakos nie mam przekonania do imienia Weronika :sorry: Tzn imie takie jak kazde imie, nawet nie takie bardzo nowoczesne (nie lubie takich), ale jakos zle mi sie kojarzy :eek: Te skojarzenia sa paskudne, kazde imie potrafia czlowiekowi obrzydzic. A Weroniki ktore znam sa takie jakies rozlazłe, niezdecydowane i wogole pogubione w zyciu, zyja we wlasnym swiecie i to w niezbyt pozytywnym znaczeniu, a do tego egoistki. Albo tylko ja mam takie skojarzenia :eek::-D
A Anastazja baaaaardzo mis ie podoba :-) Mala Nastka, Nastusia :-)

Pysiaczku Tak sobie myślę, że teraz tyle jest tych nowoczesnych imion, że może właśnie Ola nie będzie należała do tych najczęściej nadawanych imion. Teraz pełno jest Wiktorii, Zuzanek, Nadii, Roksan, Sandr, Nikol itp

A Aleksandra tak mi się to imię podoba, że nie zmienię już zdania :-) Za bardzo się napaliliśmy na to imię :tak: To był nasz plan od dobrych kilku lat :rofl2:

I tego sie trzymaj, bo to imie jest piekne :tak: Nam sie tez baaardzo podobalo ale niestety moja siostra ma tak na imie i prawdopodobnie bedzie tez chrzestna wiec nie pasowalo. Ale Witus objawiajac nam swoje klejnoty rozwial wszelkie watpliwosci :-D

Pysiu Mira to ciekawe imie i takie w sumei dosc oryginalne bo nie spotykane czesto, wiec jak najbardziej pozytywne :-) Tylko jesli o mnie chodzi to byle Mira a nie Miroslawa :sorry:

reklama
Myslę o imieniu Mira, nie Mirosława :)
U mnei Ola też bedzie tak jakby chrzesną, ale to nei stanowiło dla mnie problemu.
siuniab grunt to byc pewnym. Póki nie zaczęłąm się zastaniawiać, to nawet nie wiedziałm, że Ola jest tak popularna, ale tak jak pisałam nic to imieniu nie ujmuje :)

Przepraszam was moje lodóweczki ale nie powiedziałam wam wszystkiego....zgrzeszyłam.....milczałam ....

Byłam dziś u innego lekarza....i zrobił mi USG nie mówiłam już nic żeby nie zapeszać zresztą wiecie jak to ostatnio u mnie było prawda.....i sprawdził co się dało uspokoił i mówił że dla świętego spokoju mam jechać do Łodzi ponieważ oni tam mi wszytko super posprawdzają......

a poza tym zobaczył płeć.....

będzie Tomuś- ma najpiękniejszego peniska na świecie

proszę w wolnej chwili zrobić mnie na niebiesko

"Trzymam kciuki:-D Ja też byłam potwierdzić córeczkę i wyszłam z Synkiem:-p Oby u Was było to czego chcecie:tak::biggrin2:"

O rany nawet nie żartuj ! :D Ja już pokupowałam babskie ciuchy i nawet niech mi jajec nie pokazuje!!!!hihi

Ja myślałam by dziewczynce dać na imię jedno z tych 3 :
Weronika
Ewelinka
Anastazja

Gabrysia też mi się podoba ale już zajęte w rodzinie.

Wcześniej myślałam o imieniu Maja ale w rankingach najczęściej nadawanych imion jest na 2 miejscu. A nie chce by w klasie do której pójdzie było tyle dziewczynek o tym samym imieniu wiem po sobie Magd było wiele :)

Z tych wszystkich Anastazja jak dla mnie bezapelacyjnie!!!!!!Piękne imię Gdyby nie było takie długie moja córa też pewnie tak miałaby na imię.Ja wziełam sobie na trzecie.Ewelina zupełnie nie w moim guście,nie podoba mi sie a weronika... nie wiem

ja też.....najbardziej że dużo się udało sprawdzić

a poza tym coraz więcej Pannic dla mojego synka w gronie lodówek

Hej Rehotku wielkie gratulacje :))))))))))no teraz sisiorek to juz chyba nie odpanie nie?????No ja sie wreszcie dowiem w czwartek(o ile sie pokaze)grrrrale jesli dzidzia wdala sie w mamusie to sie kuzwa nie pkaze bo ja taka wlasnie uparta koza jestem grrr

"Trzymam kciuki:-D Ja też byłam potwierdzić córeczkę i wyszłam z Synkiem:-p Oby u Was było to czego chcecie:tak::biggrin2:"

O rany nawet nie żartuj ! :D Ja już pokupowałam babskie ciuchy i nawet niech mi jajec nie pokazuje!!!!hihi

Plastelinka a tobie rowniez gratuluje serdecznie:))))))))

Mi sie imie Weronika bardzo podoba. Tez bylo jedno z naszych ulubionych ale jednak mezowi bardziej podobalo sie Paulina. Ja mam weronika na drugie po mojej babci (mojej mamy mamie), ktura bardzo szybko zmarla i nigdy nie mialam okazji jej poznac (moja mama miala 9 lat jak stracila mame). Mam jedna kolezanke Weronike i jest bardzo fajna :-) Jak kiedys bendziemy mieli druga dziewczynke to bendzie Weronika.

reklama
My wczoraj w końcu zdecydowaliśmy się na imię dla dziewczynki (Dusia nie myśl, że zgapiamy:-p) -> PAULINKA:-) gdzieś wczoraj usłyszałam to imię i jakoś tak nieoczekiwanie mi się spodobało i stwierdziliśmy, że tak będzie miała na imię nasza córeczka:-) dla chłopczyka niezmiennie zostaje BARTUŚ (Bartłomiej):-D no, ale dalej nie wiemy co w brzuszku siedzi tak, więc czekamy:-)

Do góry