Ja myślałam by dziewczynce dać na imię jedno z tych 3 :
Weronika
Ewelinka
Anastazja
Gabrysia też mi się podoba ale już zajęte w rodzinie.
Wcześniej myślałam o imieniu Maja ale w rankingach najczęściej nadawanych imion jest na 2 miejscu. A nie chce by w klasie do której pójdzie było tyle dziewczynek o tym samym imieniu wiem po sobie Magd było wiele
Ja jakos nie mam przekonania do imienia Weronika Tzn imie takie jak kazde imie, nawet nie takie bardzo nowoczesne (nie lubie takich), ale jakos zle mi sie kojarzy Te skojarzenia sa paskudne, kazde imie potrafia czlowiekowi obrzydzic. A Weroniki ktore znam sa takie jakies rozlazłe, niezdecydowane i wogole pogubione w zyciu, zyja we wlasnym swiecie i to w niezbyt pozytywnym znaczeniu, a do tego egoistki. Albo tylko ja mam takie skojarzenia
A Anastazja baaaaardzo mis ie podoba :-) Mala Nastka, Nastusia :-)
Pysiaczku Tak sobie myślę, że teraz tyle jest tych nowoczesnych imion, że może właśnie Ola nie będzie należała do tych najczęściej nadawanych imion. Teraz pełno jest Wiktorii, Zuzanek, Nadii, Roksan, Sandr, Nikol itp
A Aleksandra tak mi się to imię podoba, że nie zmienię już zdania :-) Za bardzo się napaliliśmy na to imię To był nasz plan od dobrych kilku lat
I tego sie trzymaj, bo to imie jest piekne Nam sie tez baaardzo podobalo ale niestety moja siostra ma tak na imie i prawdopodobnie bedzie tez chrzestna wiec nie pasowalo. Ale Witus objawiajac nam swoje klejnoty rozwial wszelkie watpliwosci
Pysiu Mira to ciekawe imie i takie w sumei dosc oryginalne bo nie spotykane czesto, wiec jak najbardziej pozytywne :-) Tylko jesli o mnie chodzi to byle Mira a nie Miroslawa