reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja myślałam by dziewczynce dać na imię jedno z tych 3 :
Weronika
Ewelinka
Anastazja

Gabrysia też mi się podoba ale już zajęte w rodzinie.

Wcześniej myślałam o imieniu Maja ale w rankingach najczęściej nadawanych imion jest na 2 miejscu. A nie chce by w klasie do której pójdzie było tyle dziewczynek o tym samym imieniu wiem po sobie Magd było wiele :)

reklama
Ja się zaczynam obawiać Milenki :-p Znam dwie i obie to "wariatki" w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Mają szalone pomysły i zanim pomyślą to już zrobią... Ciekawe jak to będzie :-)

nie strasz ja tez chcę córci dac Milenka, ale takie szalone pomysły to po mamusi by miała :-D już i tak wszyscy mnie ostrzegają że jak się we mnie wda to straszny urwis będzie;-)

Ja to w ogóle mam mega problem z imionami. Nie podobają mi się te strapolskie typu Jasie, Zosie, Hanki, Stasie. Nie podobają mi się te nowe, typu Gracjany, Nataniele, Alany, Nikole, Jessiki. Mąż walczy o tego Roniego ,a ja się boję czy dziecku krzywdy nie zrobimy.

A mnie te stare tez się nie podobają, a te nowe to tak (ale nie wszystkie, np. Jessika stanowszo nie podoba mi się), kurcze, jak widać każda z nas ma inny gust.

Pysiaczku Tak sobie myślę, że teraz tyle jest tych nowoczesnych imion, że może właśnie Ola nie będzie należała do tych najczęściej nadawanych imion. Teraz pełno jest Wiktorii, Zuzanek, Nadii, Roksan, Sandr, Nikol itp

A Aleksandra tak mi się to imię podoba, że nie zmienię już zdania :-) Za bardzo się napaliliśmy na to imię :tak: To był nasz plan od dobrych kilku lat :rofl2:

Pysiaczku Tak sobie myślę, że teraz tyle jest tych nowoczesnych imion, że może właśnie Ola nie będzie należała do tych najczęściej nadawanych imion. Teraz pełno jest Wiktorii, Zuzanek, Nadii, Roksan, Sandr, Nikol itp

A Aleksandra tak mi się to imię podoba, że nie zmienię już zdania :-) Za bardzo się napaliliśmy na to imię :tak: To był nasz plan od dobrych kilku lat :rofl2:
No łwąsnie Ola jest bardzo popularna. W zeszłym roku na 4 miejscu, w tym już na 5. Co oczywiście nic temu imieniu nie odbiera. też sie and nim bardzo zastaniawiam. Po prostu ostatnio bardzo mi sięspodobał pomysł Miry, ale Ola dalej jest w gotowości :)
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki ranking imion Warszawa

Eee tam, i tak będzie Ola :) Ale co ci powiem to ci powiem ale ci powiem... :happy: że Mira też jest super fajne, zapomniałam dopisać w poprzedniej wiadomości ;-)

fajnie, że ktoś tu jest, bo już myślałam, że wszystkie już po dobranocce poszły lulać :-D

dziewczyny, trzymam mocno kciuki zacisniete, zeby sie Wam maluszki pochwalily co tam maja miedzy nozkami!!!

SiuniaB: GRATULUJE DZIEWUNI!!!!

reklama
Do góry