reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Perfumeria - wszystko o zapachach dla Niej i dla Niego

Wiolcia - a co lubisz? tzn słodsze, ciężkie, czy raczej lekkie, świeże? Albo może inaczej - zapach których kwiatów najbardziej Ci odpowiada?
Powinnaś wybrac się do sephory (z kawą:-D) i popróbowac:tak: Ja Ci moge polecić z moich ulubionych:
lekkie, ogórkowo-herbaciane Guerlain herba fresca
guerlain-aqua-allegoria-herba-fresca-woda-toaletowa-spray-75ml.jpg
albo cięższe, orientalne, raczej na wieczór - Dune Diora
CHDDUNW_AEDT.jpg

a ostatnio znalazłam podobne, tylko lżejsze, więc na lato idealne, Truth CK
CAKTRUW_AEDP.jpg
W podobnej orientalnej nucie jest tez Euphoria CK
CAKEPHW_AEDP.jpg
a jeśli lubisz zielone jabłuszko, to oczywiście Be Delicious ;-)
DKNBEDW_AEDP.jpg

reklama
perfumy...kolejne moje zboczenie....

dla mężczyzn to uwielbiam dior fahrenheit i dolce & gabbana pour homme

dla kobiet to:
ciężki na wieczór bardzo zmysłowy i mega trwały dior addict
mój ukochany codzienny to cacharell promesse, który niestety wycofują i już mam zrobiony mały zapas, ale co potem?:(((
bardzo lekki i kobiecy armani aqua di gioia
mega elegancki tylko na specjalne okazje (miałam go na ślubie i na obronie m.in.), bardzo wyrafinowany i kobiecy very valentino
wiosenny, wesoły, dość ciężki ale uwielbiam go (nie zawsze) sonia rykiel (pomarańczowa)
delikatny i zwiewny, przesliczny i nie upierdliwy dior addict 2
orientalny, nietuzinkowy, zmysłowy i pudrowy zapach jil sander style
i podobnie jak cristal lubie też euphorię CK, chociaż ostatnio jakoś mniej po nią sięgam...
klasyczne be delicious donny karan (chociaż fajny jest tez delicious night i fresh blossom)

ja tak mogę długo, więc poprzestanę na tym, ale najlepiej wiolcia ja udasz się do perfumerii i popsikasz się i wyjdziesz, następnym razem psiknij się innym itd. w końcu znajdziesz swój ukochany zapach

p.s. zapomniałam dopisać cacharel noa perle bardzo go lubię (nawet jak boli mnie głowa), ale nie każdemu się podoba...

Ostatnia edycja:
Olcia - wiedziałam, że nos cię tu przywiedzie :-D
Muszę wypróbowac addict, jakoś nigdy go nie wąchałam;-) tak się zafiksowałam maksymalnie na Dune.
No i nie wpadłam jakoś na to, by wypróbowac Agua di Gioia, a wersja męska baaaardzo mi przypadła do gustu i nawet jakiś czas jej używałam, dla mnie to była raczej wersja unisex ;-)
Jutro idę na zakupy:-)

Jeszcze mi się przypomniało, że uwielbiam ten zapach:
oriflame-life-circle-blossom-edt.jpg
czyli Life circle - blossom z Oriflame, niestety wycofali go już ze 2 lata temu, wielka szkoda, bo był cudowny, kwiatowy, wiosenny i w zasadzie tylko wiosną go używałam.
Zresztą wszystkie używam sezonowo - aktualnie lekkie: cytrusowo-herbaciane oraz kwiatowo-orientalne nuty.

Acha, u nas od dłuższego czasu są promocje na perfumy w Superpharm, więc polecam:tak:

hehe przywiódł mnie ale trochę to trwało:)

Ja uważam, że dior ma takie zapachy, które jak się pokocha to na zawsze. Ja zakochałam się w addict (ten podstawowy i 2 też lubię) moja mama kocha dolce vita, Ty Dune (dzisiaj będę w douglasie to sobie poniucham:D), a moja psiapsiółka Jadore hehe

mi się kiedyś (jeszcze na studiach) bardzo podobał zapach z avonu prowl. Niestety go też wycofali...chyba mam jakiś niszowy gust:/

A ja od lat latem tylko baby doll YSL używam :) co roku dostaję od rodziców na imieniny... taka tradycja :)

Ja używam Alien ale zimą. Zimą jakoś ten zapach lepiej się utrzymuje. Latem przy wyższych temp prawie go nie czuć ;/

reklama
Do góry