Cała przyjemność po mojej stronie;-) Muszę jeszcze poszukać polskiego odpowiednika;-)gagulec- to chyba ty polecilas mi kiedys plyn aurora i ciagle zapominam ci podziekowac. kupilam go zaraz jak mi o nim powiedzialas i jest fantastyczny. naprawde nie zostawia zadnych smug na plytkach. jutro zamierzam go wyprobowac na meblach mojej nowej kuchni.
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Prałyście już kiedyś dywan Vanishem? Warto to kupić? http://allegro.pl/vanish-proszek-do-prania-dywanow-az-900gr-niemcy-i1256409578.html
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Prałyście już kiedyś dywan Vanishem? Warto to kupić? VANISH PROSZEK DO PRANIA DYWANÓW AŻ 900GR NIEMCY (1256409578) - Aukcje internetowe Allegro
ja tego nie miałam więc nie pomogę
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Moja mama miala i byla dosc zadowolona
H
Harsharani
Gość
Jezeli to jest ten, ktorym sie dywan posypuje,pozniej przejezdza sucha szczotka i pozniej jedynie odkurza to dziala bardzo dobrze
majandra
No to go wypróbuję.
I kolejne pytanko: czy któraś z Was kupowała jakiś sprzęt na allegro, np. żelazko? Mam zamiar, ale troszkę się boję.
I kolejne pytanko: czy któraś z Was kupowała jakiś sprzęt na allegro, np. żelazko? Mam zamiar, ale troszkę się boję.
No to go wypróbuję.
ja bardzo duzo kupowałam na allegro, przez internet mniedzy innymi odkurzacz, piekarnik........ i jestem zadowolona
majandra
Myślę o żelazku. W euro są wyprzedaże, ale jak porównałam ceny z allegro, to mimo wyprzedaży w euro jest drożej.
reklama