U mnie podejrzewali już na pierwszych prenatalnych, ale dopiero na drugich potwierdzili już na 100% i dostałam skierowanie na echo serca. Jak się martwisz to umow się prywatnie. Zawsze to dodatkowa wizytaNo ja też już młoda nie jestem mam skończone 38 lat jakoś mimo że nie mógł znaleźć to stwierdził że na połówkowych mi sprawdza a to dopiero druga połowa stycznia, zamiast powiedzieć przyjdź za tydzień dwa jeszcze zobaczymy.
Chyba umowie się prywatnie choć sprzęt w mojej mieścinie nie jest nawet prywatnie nowszy.
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Ale poczekanie do połówkowych niczego nie zmieni w takiej sytuacji.No ja też już młoda nie jestem mam skończone 38 lat jakoś mimo że nie mógł znaleźć to stwierdził że na połówkowych mi sprawdza a to dopiero druga połowa stycznia, zamiast powiedzieć przyjdź za tydzień dwa jeszcze zobaczymy.
Chyba umowie się prywatnie choć sprzęt w mojej mieścinie nie jest nawet prywatnie nowszy.
No upewnienie się czy jest dwunaczyniowa, bo pewności niby nie miał a długo to sprawdzał bo się bobo kręciło.Ale poczekanie do połówkowych niczego nie zmieni w takiej sytuacji.
Lady Loka
Fanka BB :)
Ale na ten moment informacja czy jest dwunaczyniowa czy nie jest nie zmienia nic. Dlatego nie trzeba tego potwierdzać teraz natychmiast. Spokojnie można zrobić to na połowkowych.No upewnienie się czy jest dwunaczyniowa, bo pewności niby nie miał a długo to sprawdzał bo się bobo kręciło.
Podziel się: