reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pępowina dwunaczyniowa

No ja też już młoda nie jestem mam skończone 38 lat jakoś mimo że nie mógł znaleźć to stwierdził że na połówkowych mi sprawdza a to dopiero druga połowa stycznia, zamiast powiedzieć przyjdź za tydzień dwa jeszcze zobaczymy.
Chyba umowie się prywatnie choć sprzęt w mojej mieścinie nie jest nawet prywatnie nowszy.
U mnie podejrzewali już na pierwszych prenatalnych, ale dopiero na drugich potwierdzili już na 100% i dostałam skierowanie na echo serca. Jak się martwisz to umow się prywatnie. Zawsze to dodatkowa wizyta

reklama
No ja też już młoda nie jestem mam skończone 38 lat jakoś mimo że nie mógł znaleźć to stwierdził że na połówkowych mi sprawdza a to dopiero druga połowa stycznia, zamiast powiedzieć przyjdź za tydzień dwa jeszcze zobaczymy.
Chyba umowie się prywatnie choć sprzęt w mojej mieścinie nie jest nawet prywatnie nowszy.
Ale poczekanie do połówkowych niczego nie zmieni w takiej sytuacji.

No upewnienie się czy jest dwunaczyniowa, bo pewności niby nie miał a długo to sprawdzał bo się bobo kręciło.
Ale na ten moment informacja czy jest dwunaczyniowa czy nie jest nie zmienia nic. Dlatego nie trzeba tego potwierdzać teraz natychmiast. Spokojnie można zrobić to na połowkowych.

Do góry