reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pediatra - zalecenia

a to taka ciekawostka z mojej własnej książeczki zdrowia:

przy urodzeniu 3500 g, 53 cm
2 miesiące 4300 g, 56 cm
3 miesiące 4850 g, 58 cm
4 miesiące 5100 g, 60 cm
5,5 miesiąca 5750 g, 63cm
7 miesięcy 6300 g, 63cm
8 miesięcy 6600 g, 65 cm
9 miesięcy 7000 g, 66 cm

2,5 roku 10 kg, 81 cm

i jakoś wyrosłam na ludzi, co? ;)

reklama
O :) no własnie :)

ja też zajrzałam do swojej książeczki i co widzę??????????? w sprawie wagi i wzrostu PUSTKI!!!! napisali mi tylko, że:

przy urodzeniu 3200 i 53 cm

1 miesiac 4000 i 54 cm

potem długgggooo długgggo nic i wreszcie:

2 lata 11 kg i 85,5 cm :)

czyli wszystko jasne :)

Bardzo mnie ten link pocieszył, doprawdy, gdyż na wodzie Żywiec robię Marysi herbatkę. Z tym że od tego co płynie w moim kranie, to ona na pewno nie jest gorsza ;D.

Nie wyschłam, Dziusia, nie wyschłam, ino schudlam :D.

Madzia 80 ?????? chyba coś Ci sie pomyliło.eeeeeyyyyyyyyyyyyy... a jezeli Ci sie nie pomyliło to co zrobiłas, ze sie ich pozbyłaś????????

reklama
Do góry